TirsdagsPigtråd på Bakken - en sjov og gratis musikalsk oplevelse for alle aldre.

Spacemakers og The Rocking Ghosts

Der er garanti for en festlig aften til TirsdagsPigtråd på Bakken

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i august måned kan du komme til TirsdagsPigtråd på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste pigtrådsbands i Danmark. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

Oplev de fantastiske Spacemakers

The SpaceMakers blev dannet i 1963 i Odense af Jørn Bonnesen (bas), Jørn Mader (guitar og vokal), Hans Kelp (trommer), Boris F. Blinoff (guitar) og Carsten Weber (vokal), og senere kom også Paul Andy (guitar) med i bandet. SpaceMakers blev hurtigt et af de mest populære bands på Fyn og resten af landet - kendt som Danmarks svar på Rolling Stones og førende for den dengang "nymodens" beat og pigtrådsmusik.

Det er svært ikke at danse og rocke med! 

.. Når pigtrådens pæne drenge – The Rocking Ghosts – indtager Bakkens Friluftsscene. Bandet kan efter mange år i popmusikkens tjeneste se tilbage på en glorværdig karriere. Bandet opnår stadig stor efterspørgsel og popularitet overalt, hvor de kommer. I årene 1964-68 tilhørte The Rocking Ghosts den absolutte pigtrådselite herhjemme i Danmark. Bandet gav koncerter på alle de kendte steder som Giraffen og Hit House og i de mange popklubber i provinsen. I lange perioder turnerede de over det meste af verden. I dag fokuserer The Rocking Ghosts sig primært om at levere den rene vare til alle danseglade danskere; god gedigen popmusik uden dikkedarer…

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Musik på Bakken i 2018

Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb turbånd til Bakkens sjove forlystelser i webshoppen.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE