TirsdagsPigtråd på Bakken -  nostalgisk rockmusik på Friluftsscenen!

Michelle Birkballe, The Works og Rock Nalle

En aften i pigtrådsmusikkens tegn!

TirsdagsPigtråd på Bakken -  nostalgisk rockmusik på Friluftsscenen!

Michelle Birkballe, The Works og Rock Nalle

En aften i pigtrådsmusikkens tegn!

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i august måned kan du komme til TirsdagsPigtråd på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste pigtrådsbands i Danmark. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

Hæsblæsende Michelle Birkballe

Fortællingen om opvæksten i Thorsager midt på Djursland i en søskendeflok på seks, hvor hun allerede som barn danner sit eget band og senere tjener til livets ophold som fårehyrde, århusiansk værtshusmusiker og som rengøringskone i et studie, for at kunne indspille sine sange - er en fortælling man på én eller anden måde synes, man har hørt før. Men ikke her i Danmark.

For selvom Michelle Birkballe er født og opvokset med fødderne i dansk muld, så er hendes slægtskab til blues og rock fra Louisiana og andre af rockens arketypiske egne, så stærkt og så uforfalsket, at man let kan komme i tvivl, når man lytter til en sang som hendes ‘I still play my guitar’ fra 2018.

Det er hendes stemme, hendes historie og hendes musik! Hendes hjerteblod og personlighed er så meget til stede, at man kunne tro, at rock’n’roll kommer fra smalltown Thorsager. Og at fortællingen om Michelles opvækst kunne handle om nogle af rockhistoriens største navne. Hvis man har været så heldig, at man har hørt hende live, så er man ikke i tvivl - hun er rock’n’roll.

Rock Nalle gæster Bakken!

Der er dømt ægte rock’n’roll med et ordentlig skud blues, når Michelle Birkballe lægger vejen forbi Friluftsscenen med en helt særlig gæst: Rock Nalle

The Works - Real Rock 'n' Roll på Bakken

The Works blev dannet, da Nils Malmros skulle bruge et autentisk og velspillende Rock'N'Roll orkester til filmen "Kærestesorger" - og det blev så stor en succes, at bandet blev enige om at fortsætte. The Works var hermed en realitet.

The Works er et orkester, der har specialiseret sig i at spille rigtig god gammeldags 50'er, 60''er Rock'N'Roll. Repertoiret er Little Richard numre som "Lucille", "Rip it up" og "Good Golly miss Molly", Elvis Presley's "That's Allright", The Beatles' "Twist & Shout" Eddie Cochran's "Summertime Blues", Roy Orbison's "Pretty Woman" og mange, mange flere.

Stilen er fra dengang tøjet var syntetisk, musikken var ægte - og ikke omvendt. Real Rock'N'Roll med gamle instrumenter, tyndt slips og fedtet hår!

4 tirsdage i august med ægte pigtråd!

Hver tirsdag i august måned byder på en ny musikoplevelse med nogle af de største pigtråds-navne!

Få et overblik over alle koncerterne her!

 

Information


Tid

3. august - 18:00-19:30

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Slå dig løs i Bakkens forlystelser med et turbånd! Der er garanti for vind i håret og sus i maven.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE