TirsdagsPigtråd på Bakken - en sjov og gratis musikalsk oplevelse for alle aldre.

Oplev Michelle Birkballe og The Cliffters

En aften i pigtrådsmusikkens tegn!

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i august måned kan du komme til TirsdagsPigtråd på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste pigtrådsbands i Danmark. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

The Cliffters er indbegrebet af pigtrådsmusik!

Det var flere år før The Beatles’ gennembrud, at Cliff Richard og The Drifters (Shadows) inspirerede og navngav Danmarks første guitarorkester i 1960. Gruppen har siden hen adskilt sig fra de tidligere rockorkestre ved elegant sceneoptræden med ens hvide guitarer, lilla habitter og laksko. Den meget iørefaldende musik fra 60'erne, som The Cliffters repræsenterer, har fået en enorm renæssance i hele verden, og dette har givet den populære gruppe lejlighed til at give koncerter uanset landegrænser.

Hæsblæsende Michelle Birkballe

Med hendes karakteristiske hæse rock-stemme og passion for blues og old-school rock&roll, har jyske Michelle Birkballe igennem årene imponeret publikum over hele Danmark.
Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge hendes sange, så man bliver helt grebet, og som ofte er så hudløst ærlige, at det går lige i hjertet på publikum.
Uanset om hun spiller sine danske sange, eller sit amerikansk inspirerede blues rock, så kan man være sikker på man får en aften med en hæsblæsende stemme og masser af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro, og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Musik på Bakken i 2018

Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Slå dig løs i Bakkens forlystelser med et turbånd! Der er garanti for vind i håret og sus i maven.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE