Beatles Revival Musik Bakken Friluftsscenen

Beatles Revival

Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til 60’erne

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Var du ikke en af de heldige, har du nu muligheden for at opleve en tro kopi af det legendariske band!

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan.

En forrygende oplevelse

Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revivals succes overalt i Europa. Derfor kan du godt forvente dig et show, du sent vil glemme, når de lægger vejen forbi Bakkens Friluftsscene.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, scene opstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image.

Højt niveau!

Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.
Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige Beatles, som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE