Rosewine.jpeg

Prøv rosésmagning på Staldknægten

Få en ekstra festlig aften på Bakkens Perle og Staldknægten, når René Hejdmann fra Gasbox giver koncert

Sommeren er ved at være ovre, men rutsjebanen triller stadig afsted og baren er stadig fyldt med vin og fadøl. Nu skal vi nyde de sidste solstråler og få drukket dette års sidste rosé på Dyrehavsbakken!

Restaurant Staldknægten byder indenfor til en dag i rosévinens tegn. Derfor inviterer vi alle, der længes efter varme sensommersolstråler, middelhavsstemning og lyserøde dråber, til at komme forbi vores restaurant, når vi afsætter en hel aften til at nyde tre glas iskolde rosé. De tre nøje udvalgte glas vil blive skænket, hvorefter vores helt egen sommelier vil fortælle interessante fakta samt en røverhistorie eller to om de pink perler i glasset.

Efter en dejlig og uformel smagning, er der mulighed for at blive og nyde aftenbuffet, som man kan sidde og nyde med resterne fra de åbne flasker rosé.
Ydermere vil der være 10 % på alle vinene, hvis man vil nyde sin favoritvin sammen med den dejlige mad.

Information


Tid

13. august - 16:30

Sted

Staldknægten

Dato

Fredag d. 13. august kl. 16.30-17.30

Pris

195 kr.

Køb billet her
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE