Søs Fenger på Bakken

Søs Fenger på Bakken

Forårskoncert med Søs Fenger 26. april kl. 20 i Postgaarden

🎤 Koncert med Søs Fenger i Postgaarden på Bakken! 🌟

Vi er begejstrede for at præsentere en eksklusiv koncert med den utroligt talentfulde Søs Fenger den 26. april kl. 20 på Postgaarden i Korsbæk på Bakken!

🎶 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐤𝐚𝐥𝐬𝐤 𝐌𝐚𝐠𝐢:
Gennem fire årtier har Søs bevæget sig inden for forskellige genrer og formået at forbinde med flere generationer. Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele veje. Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.

Med udgivelser, livekoncerter og deltagelse i populære programmer som Toppen af Poppen og Mads & Monopolet, reviderer Søs Fenger kontinuerligt den danske sangskrivertradition og fornyer sit virke med spændende projekter og platforme. Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen og serverer en unik blanding af aktualitet, nostalgi og vellyd.

Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

📅 𝐃𝐚𝐭𝐨 𝐨𝐠 𝐓𝐢𝐝:
26. april kl. 20:00

📍 𝐒𝐭𝐞𝐝:
Postgaarden, Bakken

💵 𝐁𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐩𝐫𝐢𝐬:
300 kr. + gebyr på 30 kr.

🎫 𝐁𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫:
Sikr din plads til denne eksklusive koncertoplevelse! Billetter kan købes online her: https://shop.bakken.dk/sosfenger.

👥 𝐏𝐥𝐚𝐝𝐬𝐞𝐫:
Der er plads til 250 heldige gæster, og det er ikke nummererede pladser. Så sørg for at komme i god tid for at sikre dig en god plads til denne enestående aften.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med fantastisk musik og god stemning. Del begivenheden med dine venner og familie, og lad os sammen skabe en uforglemmelig koncertoplevelse med Søs Fenger på Postgaarden på Bakken!

Information


Tid

26. april - 20:00

Sted

Postgaarden i Korsbæk

Pris

300 kr. + billetgebyr

Dato

Fredag 26/4 kl. 20

Køb billetter her! Postgaarden
Bakken Korsbaek Jernbane Restauranten Senior Spisning Bestil Bord

Nyd en koncertmenu på Jernbanerestauranten

FORRET Mousse af røget ørred med ærteskud og pesto HOVEDRET Landkylling med flødesauce, rabarberkompot og surt. Hertil små kartofler DESSERT Jordbærgrød med fløde Forret & hovedret Kr. 318,00 Forret, hovedret & dessert Kr. 358,00

Bestil koncertmenu her
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i dag og spar! Et turbånd giver dig adgang til alle 32 sjove forlystelser i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE