Acquire
Bakken Sommerlyst Susanne Lana Musik 2018

Susanne Lana

Få en forrygende aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken!

Selvfølgelig kan folk få lov at høre “Søde sommerminder” og “Hvis tårer var guld”, men det er altså ikke sådan, at Susanne Lana spiller og synger dansktop hele aftenen. For selv om Susanne Lana har været på scenen i over 40 år, er hun langt fra gået i stå. Faktisk er der mere gang i den end nogensinde, og repertoiret er det bredeste, Susanne Lana har turneret med!

En festlig aften!

Bredden finder man ikke kun i repertoiret. Susanne Lana holder nemlig af næsten alle slags spillesteder, så hun drager lige gerne ud på blokvognen i sommerheden som til sølvbryllupsfesten i det snedækkede forsamlingshus til firmafester, receptioner, krobal og til de største byfester.

Susanne Lana med band, er et af Danmarks populæreste og efterspurgte dansebands med over 200 jobs om året.

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens hyggelige barer. Her kan du få alt, hvad det tørstige hjerte begærer! Træd inden for og bliv mødt af en familiær og nostalgisk stemning i den hyggelige bar midt i verdens ældste forlystelsespark.

Oplev fantastiske Susanne Lana på følgende datoer:

Søndag den 7. juli kl. 15.00 - 19.00

Information


Sted

Arrangør

Læs mere om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE