Acquire
Bakken Sommerlyst Musik Nillers Rockband 2018

Oplev Nillers Rockband

Få en skøn aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken!

Har du endnu ikke oplevet Nillers Rockband, har du nu chancen! Bandet svinger forbi baren Sommerlyst på Bakken og giver dig og dine kære en oplevelse, I sent vil glemme.

Forrygende oplevelse

Fødderne kan ikke stå stille, når Nillers Rockband går på scenen og præsenterer alle de gode gamle kendinge fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne. Repertoiret spænder over rock, blues og reggae. Der er garanti for en forrygende oplevelse, hvor stemningen ikke kan blive hyggeligere og mere intim, så kridt danseskoene og smør stemmen. Vi ses i Sommerlyst!

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens hyggelige barer. Her kan du få alt, hvad det tørstige hjerte begærer! Træd inden for og bliv mødt af en familiær og nostalgisk stemning i den hyggelige bar midt i verdens ældste forlystelsespark.

Oplev Nillers Rockband på følgende datoer:

Lørdag den 8. juni kl. 20.00
Lørdag den 27. juli kl. 20.00

Information


Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Sommerlyst

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. 

Læs om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE