Acquire
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe VoksenStemning

Mercenary Fiddler Duo - Elsa Jean McTaggart

Få en skøn aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken!

Har du endnu ikke oplevet denne fantastisk duo, har du nu chancen! Træd indenfor i baren Sommerlyst og bliv underholdt af god musik og den fantastisk stemning i baren.

Oplev den fantastisk duo!

Det er en gennemført og velafbalanceret duo, der har to livserfaringer under bæltet, og de har arbejdet sammen som duo i mange år. De synger på pubs, i klubber og arbejder med masser af musik over alt i Skotland. Deres repertoire spænder fra populærmusik fra 50’er og 60’erne til nyere musik samt skotsk, irsk, rock’n-roll og skotsk ceilidh musik.

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens hyggelige barer. Her kan du få alt, hvad det tørstige hjerte begærer! Træd inden for og bliv mødt af en familiær og nostalgisk stemning i den hyggelige bar midt i verdens ældste forlystelsespark.

Oplev Mercenary Fiddler Duo og Elsa Jean McTaggart på følgende datoer:

Fredag den 7. juni kl. 20.30
Fredag den 5. juli kl. 20.00
Lørdag den 6. juli kl. 20.00

Information


Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Spilledage

7. juni kl. 20.30
5. juli kl. 20.00
6. juli kl. 20.00

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Sommerlyst Musik Mercenary Fiddler Show

Få en fantastisk oplevelse!

Tag venner og familie med til en festlig oplevelse, når Mercenary Fiddler Duo og Elsa Jean McTaggart optræder i Sommerlyst på Bakken!

Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Sommerlyst

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. 

Læs om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE