Acquire
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Leif Jensen med bandet Second Hand

Få en skøn aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken!

To guitarer, en bas, en trommeslager og et hæst hvæsende orgel. Det er grundfundamentet i de fleste pophits fra 60’erne. Og det er præcis den opskrift, som Second Hands genbruger, når de fem gutter slår sig løs med iørefaldende, svingende og gennemført dansevenlig popmusik fra pigtrådstresserne og opefter. Denne aften kan du opleve dem sammen med Leif Jensen, når de indtager scenen i Sommerlyst på Bakken!

Stort og bredt repertoire!

Navnet Second Hands er bestemt også genbrug. Alfred Date spillede i 1964 i Nakskov-bandet The Hands. Og nu, efter mere end 50 år, er Second Hands en realitet. Repertoiret er god blanding af pop/rock dansehits fra 60’erne, 70’erne og opefter. Normalt spilles der 3 sæt af 45 minutter eller 2 gange 60 minutter. Er der andre ønsker kan det selvfølgelig aftales.

Oplev Leif Jensen og Second Hand på følgende datoer:


Lørdag d. 31. august kl. 20.00 - 23.30

Information


Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Underholdning Sommerlyst Daddys Second Hand Band

Oplev Daddys Second Hand Band

Kom og vær med til en aften fyldt med gedigen og nostalgisk rock og country musik fra de dygtige musikere i Daddys Second Hand Band.

Sommerlyst - Daddys Second Hand Band
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE