Acquire
Edisons billede.jpg

Edisons spiller på Sommerlyst

Få en skøn aften med højt humør og god musik

Få en festlig aften i Sommerlysts hyggelige omgivelser

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken

Der er lagt op til en forrygende oplevelse, som du sent vil glemme, når Edisons spiller op på Sommerlyst  - så kridt danseskoene og kom i højt humør.

Forrygende oplevelse

Edisons byder på det bedste af country- og bluesmusikken.  Vi lover, at de vil forkæle vores musikglade gæster med deres forrygende fortolkninger af 1950’ernes ikoner som Elvis, Buddy Holly, Johnny Cash, Carl Perkins, Everly Brothers, Bob Dylan krydret med egne sange på dansk i samme musikalske genre. Edisons byder på instrumentale præstationer i topklasse og humørsmittende musikglæde.

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens ældste barer og musiketablissementer. Her kan du få alt, hvad hjertet begærer – fantastisk musik, hygge samt intim stemning og interiør. Vores altid veloplagte Team Sommerlyst byder velkommen med alt godt fra baren.

På gensyn til en skøn sommeraften

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Sommerlyst

Pris

Gratis

Arrangør

Sommerlyst

Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE