Acquire
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Oplev Cocktail i Sommerlyst på Bakken

Få en skøn aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Få en ekstra festlig aften i Sommerlyst på Bakken, når det festlige band giver koncert.

Vær med, når det fantastisk band Cocktail indtager Sommerlyst! Her vil de spille op til fest og dans. Tag venner, familie og kolleger med til en festlig aften på Dyrehavsbakken i efterårsferien.

LET´s PARTY!

Der er lagt op til et genhør med alt det bedste fra 50´er-rock til et repertoire fra 60´er, 70´er, 80´er og 90´er. Kig forbi Sommerlyst til en skøn efterårsaften med suveræn musik, fest og glade dage. Der er dømt disco, når den er bedst!

Fantastisk stemning

Med den familiære og hyggelige stemning hos Sommerlyst på Bakken er der garanti for en festlig aften, som du og din gruppe sent vil glemme. Vi glæder os til at se dig! 

Information


Tid

3. august - 20:00

Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Sommerlyst Musik Cocktail

Oplev Cocktail i Sommerlyst

Bandet står klar til at give dig og gæsterne på Sommerlyst en forrygende aften. Så kridt danseskoene og tag det gode humør med til en festlig aften på Dyrehavsbakken!

Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE