_DSC8358.jpg

Oplev Halmballe-labyrinten

Igen i år kan du prøve den sjove labyrint, der er bygget af store halmballer

Læg vejen forbi den store plads foran Friluftsscenen. Her kan du hver dag i efterårsferien opleve Onkel Reje og efterfølgende står den store halmballelabyrint klar til at blive løst.

Efterår på Bakken

Vi gentager successen fra sidste år og inviterer endnu en gang på en fantastisk efterårsferie i verdens ældste forlystelsespark. Giv børnene en magisk efterårsferie med masser af sjove oplevelser og ikke mindst frisk luft!

Sjove og gratis aktiviteter

Bakkens Friluftsscene bliver centrum for sjove og gratis efterårsaktiviteter for børn og voksne. Se om I kan finde vej i den sjove labyrint bygget af halmballer. Her kan familier dyste mod hinanden og se, hvem der hurtigst kommer igennem labyrinten med den rigtige vej ud. Det er med at holde hovedet koldt, når det først går løs. - Og har I allerede fundet løsningen? Se om i kan løse labyrinten ved kun at gå på den. 

Information


Sted

Ved Friluftsscenen

Hvornår?

Alle dage i efterårsferien fra kl. 11.00 - 20.00

Pris

Gratis

Sjove aktiviteter i efterårsferien

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE