Mosteri Aebler Bakken Event Aktvitet Efteraarsferie Kurv

Pres dine æbler på Bakken

Få friskpresset æblemost med hjem!

Har du stadig masser af æbler hjemme i haven, så tag dem med på Bakken! Her kan du presse dine æbler og få friskpresset æblemost med hjem på flaske. Har du ikke æbler med, kan du også købe dem på Bakken.

Høstfest på Bakken

Æbler, halmballer, græskar og masser af smukke blomster! I uge 42 i børnenes efterårsferie byder Bakken på smuk høstfest, når forlystelsesparken smelter sammen med den smukke, efterårsklædte skov. Der er masser af sjove og hyggelige aktiviteter for hele familien.

Medbring dine egne æbler

Har du stadig masser af æbler fra haven, så tag dem endelig med på Bakken i efterårsferien. Her kan du få presset dine æbler og få friskpresset og lækker æblemost med hjem. Vi har nemlig fået vores helt egen, lille mosteri - og vi glæder os til at omdanne dine æbler til skøn æblejuice. Det koster 15 kr. at få 0,9 liter friskpresset æblemost med hjem, når du medbringer egne æbler.

Køb af æbler

Har du ikke egne æbler med, kan disse også købes. Vi har købt masser af skønne og smagfulde æbler, der kan presses til æblemost. Vi presser æblerne og med hjem får du dig en lækker 0,9 liters potion æblemost hjem for kun 25 kr.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Ved Bakkens Friluftsscene

Hvornår?

Alle dage i efterårsferien fra kl. 11 - 15.00

Pris

15 kr. for æblemost af egne æbler
25 kr. for æblemost af købte æbler

Boegely Restaurant Smoerrebroed Rejer Mad

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE