Pigtråds Talenter 3. og 5. september på Friluftsscenen

Pigtråds Talenter på Bakken

Som noget nyt afholdes to pigtråds-talentkonkurrencer på Bakken i september

3. og 5. september danner Friluftsscenen rammer om helt nye oplevelser, når Pigtråds Talenter på Bakken har sin debut i verdens ældste forlystelsespark.

I august spiller fire Pigtrådsbands på Friluftsscenen - men der slutter TirsdagsPigtråden faktisk ikke. 

Som noget nyt kan vi tirsdag 3. september og torsdag 5. september præsentere seks nye pigtrådsbands. Her spiller tre bands pr. aften til det, vi kalder Pigtråds Talenter. 

De seks dygtige bands dyster om at spille til TirsdagsPigtråd på Bakken næste år. Her vil en dommerkomité, som er tilstede både tirsdag 3. september og torsdag 5. september udpege et vinder-band blandt de seks pigtråds bands. 

De bands, vi har fornøjelsen af at kunne præsentere, er følgende: 

Tirsdag 3. september: 

Bobby Molino & The Nutrockers

New Valentinos

Smokie Jam

Torsdag 5. september: 

Edisons

Johnny & The Heartbeats

Sticky Fingers

 

Der vil på koncertaftnerne være en lodtrækning om rækkefølgen af de optrædende bands på de to aftener.  

Både tirsdag 3. september og torsdag 5. september vil Holger Hagelberg, Scanart Music, være konferencier.

Information


Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Tidspunkt

3. og 5. september 18.30-20.00

BobbyMolino1.jpg

Bobby Molino & Nutrockers

God gammel Rock'n Roll med den "ægte" lyd går aldrig af mode. Dette er en påstand, men ikke desto mindre sand. 50'er og 60'er rocken har stadig tag i et meget stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet! De serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 60'erne. I starten af halvfjerdserne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser, hvilket blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet. Bandet blev dannet i 1969 og har således 50-års jubilæum i år. Repertoire: 50'er og 60'er musik med en smule "nyere" musik i mellem. Da de var på hitlisterne i disko-tidens 70'ere, holdt de stædigt fast i deres egen rockede stil og selv på den landsdækkende Danmarks turné med Bay City Rollers samt den store Englandsturne, jublede de unge og de kom virkelig op af stolene.

New Valentinos (2).jpg

New Valentinos

New Valentinos er den nye spillevende udgave af studiebandet Los Valentinos, der opstod i midten af 1970’erne. I dag består New Valentinos repertoire af meget varieret 1950’er til 1980’er pop, rock og soulmusik med bl.a. The Shadows, Beach Boys, Elvis, Creedence Clearwater, Eric Clapton m.fl. Alt sammen udført med 3-stemmig vokal og høj guitarføring. “Under navnet ”Los Valentinos” nåede New Valentinos at udgive 10 LP’er, deltage i bl.a. Melodi Grand Prix i 1982, Jørgen Mylius’ TV-program Eldorado samt turnere Danmark rundt som backing band for bl.a. Laban og Keld & Hilda Heick. Mest kendt var Los Valentinos nok for kendingsmelodien ”Telstar” til P3 radioprogrammet ”Fanfare”. Dette nummer er selvfølgelig stadig på programmet.”

SmokieJamLive.jpg

Smokie jam

Smokie er nok et af de mest sejlivede bands, som stadig, med efter mere end 40 år på bagen, turnerer Europa tyndt med ca 200 koncerter årligt. Derfor er det ikke så tit at de har tid til at besøge Danmark, men heldigvis har vi vores egne, nemlig SmokieJam. Selv inkarnerede Smokie-fans fra såvel Danmark, som Sverige og Tyskland roser bandet for deres fantastiske lighed med originalerne. SmokieJam består af 6 mand. Alle er musikere, med mange års erfaring. Bandet er samlet med det primære formål, at give publikum en festlig tur ned ad 'Memory Lane' med genhør af Smokies mange store ørehængende hits. Hvem husker ikke Oh Carol', For a Few Dollars more', Lay back in the Arms of Someone', Needles and Pins' og ikke mindst det udødelige hit, Living next Door to Alice'. Du kender garanteret mange flere, når du først oplever SmokieJam levere varen med firestemmigt kor og den rustne stemme i forgrunden. De spiller dog også andre numre fra samme periode, f.eks. Slade og The Sweet med flere, så der bliver glam-stemning når musikken spiller.

PR FOTO EDISONS m logo 2.png

Edisons

Super musikalsk swingende topunderholdning med instrumentale præstationer i særklasse. Med humørsmittende spilleglæde har EDISONS i nær tre årtier spillet op til dans, hygge og sing-a-long. De populære københavnere leverer deres forrygende fortolkninger af 1950/60’er hits, eks.: Elvis Presley, Buddy Holly, Everly Brothers,Bob Dylan, Johnny Cash, Ricky Nelson og mange flere. EDISONS’ mange CD-udgivelser, også med egne sange på dansk, er ofte blevet og høres stadig ofte på især DRP5 med hyppigt airplay i eks. Hithouse/Edorado, medvirker på album DR Eldorado Jul 2010. Medvirkede desuden tre sæsoner TV2TOPCharlie. I front sanger, guitarist og på mundharpe Michael Klinke, på guitar Per Anker Andersen, på trommer Lasse Brandt og på bas Søren ”Sailor” Sørensen.

Johnny & the Heartbetas - Pressefoto 1.JPG

Johnny & The Heartbeats

Når bandet spiller op, er der altid gejst og gnist, når de går på scenen - som de selv siger, så er det faktisk ligesom første gang man trådte op - spillelysten er helt intakt. Der er jo altid et nyt publikum, der skal have en god aften, så selv efter mange år i branchen er det ikke noget problem at sætte sig op - siger gruppens forsanger, Hans Jørgen Nielsen. Gennem de sidste 30 år har Johnny & the Heartbeats spillet overalt i Danmark - fra små caféer til Falkonér Centret, ligesom de har turneret på de amerikanske baser på Grønland og i klubber og dansesteder på Færøerne. Johnny & the Heartbeats er et band, hvor begejstringen for musikken og livsglæden i almindelighed er i højsædet.

sticky fingers.jpg

Sticky Fingers

Sticky Fingers er tribute-bandet, som med stor respekt og kærlighed dækker det legendariske rockband, Rolling Stones´, snart 60-årige lange karriere. Hvad enten det er de tidlige 60´er-numre, eller de store riffbasserede hit´s, som tilsammen har skabt en stor det af det musikalske bagtæppe, spiller Sticky Fingers dem med stor glæde, glimt i øjet og fantastisk energi. Sticky Fingers består af trommer, bas, guitar og keyboard, og i front har de importeret Iain Crawford direkte fra Devon, England, som den autentiske prik over i´et. Bandet gør meget ud af at ramme sounden så autentisk som muligt, og gør en dyd ud af at være netop et tribute-band og ikke et kopi-band. Sticky Fingers har spillet et utal af steder i hele Danmark, og mødes altid med stor begejstring. Husker du ”I just wanna make love to you”, ”Last Time”, ”Not Fade Away”, Satisfaction, ”Honky Tonk Women”, ”Jumping Jack Flash” og mange flere, så har du virkelig noget at glæde dig til.

Bakken Mad Hvide Hest Stegt Flaesk

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE