Oplev Shubiforsjov på Ølgod

Shubiforsjov

Syng med på alle de kendte ørehængere fra Shu-Bi-Dua

Mangt og meget er de blevet kaldt - men aldrig kedelige!

En hyldest til Shu-Bi-Dua

Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på uforglemmelige hits som: Danmark, Hvalborg, Vuffeli-Vov, Den Røde Tråd, Står på en Alpetop, Kære Lone, Fed Rock, Sexchikane og mange, mange flere. I 2011 gik festen på pause, da forsanger Michael Bundesen blev syg og udsigten til at opleve Shu-bi-dua live forsvandt.

Syng med på de største hits

Nu kan festen imidlertid fortsætte med Shubiforsjov, der består af de entusiastiske og passionerede Shu-bi-dua elskere Claus Petersen og Michael Staun. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Michael Stauns forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en fest. På rekordtid er Shubiforsjov blevet et eftertragtet navn til en bred vifte af arrangementer.

Med Shubiforsjov er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum (uanset alder) kan synge med på linier som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”


Shubiforsjov optræder Live på Ølgod torsdag den 22. juli kl. 19.00 - 22.00 - og det er helt gratis!

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Ølgod
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE