Danmarks ukronede konger på Dansktoppen giver koncert på Bakken

Kandis

Danmarks ukronede konger på Dansktoppen

Festen uden ende! Kandis er Danmarks populæreste dansktop-orkester. Underholdningen bliver i top og hits leveres på stribe, når de 4 unge mænd gæster Ølgod på Bakken.

Kandis er rejsende i livsglæde

Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang.

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Underholdt over tre millioner mennesker
Siden debuten til et enkebal på Hotel Phønix onsdag 4. januar 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller.

Hit på hit
Hvad der for Kandis for alvor begyndte med ”En lille ring af guld”, er blevet til meget mere gennem årene. Fra adskillige hit på diverse udgaver af Dansktoppen og bl.a. deltagelse i det danske Melodi Grand Prix er et orkestrets seneste udspil, Kandis 13, et musikalsk spejlbillede af livet nu til dags med valg af tekster og instrumenter, der ikke var tænkeligt for 20 år siden.

Kandis er Danmarks populæreste danseorkester.

Information


Tid

14. august - 18:00

Sted

Ølgod

Arrangør

Billetter

Billetter bestilles og købes direkte hos Ølgod 

olgod@bakken.dk

Bestil billet her

Kun på Ølgod

Spis på Bakkens skønne restauranter

26 hyggelige spisesteder

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter. Nyd en god saftig bøf, lækre fiskeretter eller en 3-retters menu - i en skøn atmosfære, der emmer af nostalgi og historie.

Se alle Bakkens restauranter

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE