Oplev NOAH, når han giver gratis koncert på Bakken søndag 26. august kl. 16.00

Oplev Noah

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Oplev Noah på Bakkens Friluftsscene, når vi inviterer dig og dine kære til gratis koncert søndag d. 26. august.

Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH har en nordisk tone af melankoli, og hans sange har hittet på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har NOAH markeret sig med dobbeltplatinvindende-hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’ og dannede således grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013.

Mere end 20 millioner streams er det blevet til, dobbeltplatinsingler på stribe, udsolgte koncerter landet over og på dansk radio markerede NOAH sig tilmed, som det andet mest spillede act i hele 2013. 

Siden 2013 har karrieren kun eskaleret. I efteråret 2016 deltog Troels i Toppen af Poppen, hvor hele Danmark fik ørene op for Troels' helt fantastiske stemme. NOAH udsendte pladen ”1988” i 2016  som han spillede udsolgte koncerter med i hele foråret 2017.

Popsange i særklasse!

NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde og de ærlige tekster løftes af sangerens helt unikke klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH sang på sin radio. 

Det bliver derfor intet mindre end en magisk oplevelse, når NOAH indtager Friluftsscenen på Bakken. Med flere store hits vil NOAH sprede en fantastisk stemning overalt på Bakken.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Ekstra

Køb turbånd og få en ekstra sjov dag på Bakken!

Bakkens webshop

Koncerter på Bakken

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger i farten

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE