Live på Bakken_Facebook_1200x1200.jpg

Live på Bakken

Er du til god live-musik i hyggelige og intime omgivelser, så glæd dig til fredag aftener på Bakken i maj!

Live på Bakken vender tilbage!

I efterårsferien 2018 introducerede vi et nyt musikkoncept i verdens ældste forlystelsespark, da Live på Bakken fik sin debut - og nu vender konceptet tilbage på samtlige 5 fredage i maj måned! Tag din bedre halvdel, venner, familien og kollegerne med til en hyggelig oplevelse rundt på de hyggelige og nostalgiske pubber og barer rundt på Bakken. Det er naturligvis HELT gratis! 

Live musik på hele Bakken!

Hver fredag i maj i tidsrummet 20.00 - 23.00 vil der være masser af spændende live-musik at finde på Bakken. Det er dog ikke på Friluftsscenen, at musikken samles denne dag - derimod rundt i hele parken, når spændende og dygtige musikere indtager nogle af Bakkens mest hyggelige og intime spillesteder.

Musikoplevelser på intime spillesteder

Sæt dig til rette med en kold øl på en af de mange beværtninger og lad dig overraske af musikken - eller følg dine favorit-musikere rundt til flere optrædener, og opleve afkroge af Bakken, som du måske aldrig har set før.

 

Programmet:

Fredag den 3. maj

Swing Acoustique
EDISONS

Den Skrigende Skinke
Jesper Christoffersen

Fredag den 10. maj

Larsens Bedste
Bottos Jazz Band
Ditto
Duo Surprise
Jesper Christoffersen

Fredag den 17. maj

EDISONS
Larsens Bedste
Westfall & Grand
Torben Lendager Band
Jesper Christoffersen

Fredag den 24. maj

Larsens Bedste
EDISONS
SXS Trio
Duo Surprise
Jesper Christoffersen

Fredag den 31. maj

Swing Acoustique
Martin Dale
Sheriffen & Deputy
Duo Surprise
No Problem

 

 

Nyhed: HAPPY HOUR alle fredage i maj!

Live på Bakken er ikke den eneste grund til at lægge vejen forbi verdens ældste forlystelsespark disse fredage. Samtlige af disse aftener er der nemlig også HAPPY HOUR på beværtningerne i tidsrummet 18.00 - 20.00. Den perfekte mulighed for at varme op til live-musikken senere på aftenen! 

Læs mere om HAPPY HOUR på alle fredage i maj måned her!

Spis en lækker middag inden musikken

Rundt på Bakken finder du mange skønne spisesteder, som står klar til at byde dig og din gruppe velkommen til en dejlig frokost eller middag. Hvad end du er til en udsøgt treretters menu, sprøde pizzaer, lækre pastaretter eller noget helt fjerde, så vi noget for dig på Bakken! Her finder du nemlig flere end 26 forskellige spisesteder, og der er noget for enhver smag. Velbekomme! 

 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Rundt på Bakkens beværtninger

Pris

Gratis

Martin Dale.jpg

Martin Dale

Den britiske sanger, guitarist og entertainer Martin Dale er en meget dygtig og erfaren musiker, men det er hans evne til at underholde, der imponerer mest, når man oplever hans meget eftertragtede troubadour-show. Med trådløs teknologi bevæger han sig rundt mellem publikum og bruger rekvisitter, en god spand humor og masser af energi til at bryde isen. Ud over traditionelt britisk og irsk folkemusik har han et bredt repertoire på over 600 pop og rock favoritter og hans egne opløftende, puplikum-venlige sange. Men idet han nærmest er en "human jukebox", bliver mange aftener ofte improviseret omkring gæsternes ønsker. Med over 20 års erfaring i at spille, både solo og i forskellige bands, på både store og små spillesteder over hele Europa, har han selvtillid nok til at skabe kontakt med et hvilket som helst publikum og skabe en festlig stemning alle steder. Alt i alt en uforglemmelig aften med musik vi alle elsker, afleveret med et stort venligt smil.

Swing Acoustique.jpg

Swing Acoustique

Swing Acoustique er en dansk sigøjnerjazz trio, der er dannet i 1998 bestående af to guitarister og en kontrabassist. Trioen spiller hovedsageligt egne kompositioner inspireret af den belgisk/franske sigøjnerjazzguitarist Django Reinhardt samt klassiske swingkompositioner fra 1930’ernes Paris.

sheriffen.jpg

Sheriffen & Deputy

Bandet Sheriffen & Deputy har spillet sammen i de sidste 10 år. Under navnet Sheriffen & Deputy gemmer sig musikglade Alf og Ole, som igennem mange år har spillet musik hver for sig i forskellige danske bands. Nu har de sammen - som Sheriffen & Deputy - slået sig fast på Country Musikken, som nydes af alle, når de kommer forbi.

redigeret 01.jpg

Westfall & Grand

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, evne til at tilpasse sig enhver lejlighed og en stor portion humor giver de garanti for en oplevelse, der er helt i top. Harmonika, guitar og to stærke stemmer udgør et helt orkester, som både er perfekt til koncerter, foreningsarrangementer, firma- og privatfester og alle andre lejligheder. Mads Westfall & Lars Grand kender hinanden fra Danmarks bedste viseorkester Halfdanskerne, som de dannede kort efter at de mødtes første gang i 2008.

EDISONS.jpg

EDISONS

Musikalsk topunderholdning med instrumentale præstationer i særklasse, til dans, hygge og sing a long. De populære københavnere leverer forrygende fortolkninger af 50/60’er hits af både Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash, Buddy Holly, Everly Brothers, Ricky Nelson og mange flere. EDISONS er et af landets mest rutinerede country/blues bands og deres mange udgivelser, også med egne sange med danske tekster, høres ofte på især DRP5.

Larsens bedste.jpg

Larsens Bedste

Når “Larsens Bedste” tager hul på deres hyldest til Kim Larsen, er det en oplagt mulighed for at få rystet rusten af sangstemmerne. I modsætning til de fleste andre Kim Larsen-bands, har Larsens Bedste valgt ikke at prøve at synge som Kim, men i stedet at synge sangene lige fra hjertet. Forsanger Nicky Schmidt fortæller: “Der er kun en, der synger som Kim Larsen - han er her ikke mere, men vi oplever, når vi spiller, at hans musik måske lever mere end nogensinde. Publikum kan de fleste af sangene så godt, at det som regel ender med ikke at være så meget en optræden, men mere publikum og os, der har en fest sammen med masser af fællessang og lejrbålsstemning”. Det er primært Kims solokarriere fra 70’erne og 80’erne, der er fokus på i kavalkaden af hits, men der bliver god plads til de største af Gasolins sange også. Så glæd dig til at synge med på “Susan Himmelblå”, “Hvis Din Far Giver Dig Lov”, “Pianomand”, “Kvinde Min” og mange flere fra Larsens overvældende bagkatalog.

BILLEDE Bottos Jazz Band beskåret 1.jpg

Bottos Jazz Band

Bottos Jazz Band er et velspillende Jazzband, som tog sin start i nullerne. Repertoiret blev større og større – men først i 2010 gik bandet på scenen for første gang og begejstrede deres publikum. Det, der kendetegner orkesteret, er den dynamiske spillestil med et repertoire, der spænder fra Traditionel Jazz, New Orleans , Swing og Dixie, alt sammen under den kategori man kalder ”Happy Jazz” Bottos Jazz Band spiller op med de bedste retter fra Jazz-kogebogen til alle festlige lejligheder.

Katerina.AE.png

SXS Trio

”SXS trio” er en del af ”Jukebox”, som er en større gruppe af musikere, som kan dække events af de fleste formater – herunder både ferniseringer, koncerter, julearrangementer, fødselsdage og kulturarrangementer. Repertoiret tilpasses efter begivenheden og ønsker. ”SXS trio” – jazz standards, klassikere på både dansk og engelsk. Katerina Nerozia (vokal), Sergej Sotskov (guitar), Igor Panich (bas guitar).

bIMG_4618 (2) Ditto.JPG

Ditto

Ditto er en alsidig musikduo, der har et stort grundrepertoire af sange. Pop, rock, jazz, dansk og engelsk, klassikere og nyt. Duoen er derfor altid i stand til at tilpasse repertoiret efter begivenhed og ønsker. Eksempelvis spilles numre med Beatles, Kim Larsen, Shubidua, TV2, Gnags, Thomas Helmig, Rasmus Seebach og mange andre. Musikken bliver leveret med en smittende veloplagthed, der med garanti skaber god stemning, lyst til at synge med eller danse.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE