Lasse Skriver 2023.jpg

Lasse Skriver på Bakken

Sommerens første store musikoplevelse på Bakken!

1,5 millioner streams af første single udgivelse!

Siden vi sidst så Lasse Skriver i X-Factor, har han udgivet sin første single, et cover af George Ezras’s Budapest. Denne blev hurtigt et streaminghit, med et peak som #4 på Spotify top 50, og ligger stadig i top 20 med omkring 1,5 millioner streams. 

Nu er Lasse allerede klar igen med ny musik. Denne gang er der tale om udgivelsen af hans første originale single, der hedder Like It. En utroligt catchy sang, hvor Lasses unægtelige talent, som sanger, atter bekræftes. 

Ambitionen om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne forfølge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange ung kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Glæd dig til Lasse Skriver på Friluftsscenen d. 21. maj kl. 16.00

Information


Tid

21. maj - 16:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Andre oplevelser på Friluftsscenen

Sjove forlystelser med fart og spænding i danmarks sjoveste forlystelsespark!

Masser af fart!

Få en ekstra sjov dag med et turbånd til vores forrygende forlystelser. Her finder du alt fra vilde rutsjebaner til hyggelige karruseller for selv de mindste i gruppen. Køb dit turbånd online og spar med dit MitBakken-medlemsskab.

Køb online og spar!
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE