Send børnene på Julemission på Bakken

Julemission på Bakken

Sjov aktivitet for familien, der støtter op om en god sag!

Hop i det varme tøj, tag nissehue på og vær med til at sprede julestemning, når Julemissionen finder sted på Bakken d. 4. til 6. december til fordel for Legeheltene.

Blev julemandens hjælpere for en dag!

Nu kan børnene blive julemandens hjælpere, og I kan sammen gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Hiv familien op ad sofaen og tag afsted på Julemission på Bakken fra d. 4. til d. 6. december

Juleskattejagt på Bakken

Julemissionen er en juleskattejagt, hvor familien skal hjælpe julemanden med at finde og løse forskellige juleopgaver. Inden Julemissionen går i gang, får alle deltagere tilsendt et online julemissionskort pr. mail, der viser, hvor de forskellige opgaver er placeret. Det kan fx være, at deltagerne skal ønske glædelig jul til dem, de møder på deres vej, at de skal kilde en ven som en ægte drillenisse, tælle grantræer eller løbe lige så hurtigt som julemandens rensdyr. Undervejs kan opgaverne krydses af på afkrydsningskortet, og når alle opgaver er løst, er der et velfortjent diplom, som bevis på, at deltagerne er julemandens hjælpere. Alle deltagere får tilsendt en rød eller grøn heltekappe og heltemaske, så Julemissionen kan udføres som en ægte julehelt!

Støt op om en god sag i en svær tid!

”Desværre er mange af årets juletræsfester og julearrangementer blevet aflyst på grund af COVID-19. Med Julemissionen ønsker vi at få julestemningen til byen og tilbyde familier en sjov, anderledes og coronavenlig juleaktivitet. Samtidig støtter deltagerne indlagte børn i Danmark, som har haft det ekstra svært den seneste tid, hvor børnene har været nødsaget til at opholde sig på egen stue for at undgå smitterisiko,” udtaler Generalsekretær i Børneulykkesfonden, Henriette Madsen.

Billetter findes her!

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger. Arrangøren af Legehelteløbet på denne dag er ekstremsportudøver Casper Thusholt Larsen i samarbejde med Børneulykkesfonden.

Julemission til fordel for indlagte børn

Julemissionen arrangeres af Børneulykkesfonden i samarbejde med Bakken, Rema 1000, Apovit og Bodenhoffs Bageri. Målet er at samle midler ind til Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark.

Formålet med missionen er at inspirere familien til at komme ud og sprede julestemning i byen iført nissehuer og juleheltekapper og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde på de danske hospitaler.

Det koster 100 kr. per person at deltage, og billetten kan købes her!

Information


Tid

4. december - 14:00

Sted

Bakken

Pris

100 kr.

Tilmelding

Arrangør

Bakken og Børneulykkesfonden

Aldersgrænse

Alle kan være med!

Tilmeld dig her
Bakken Hvide Hest Flæsk jul

Nyd en julemiddag på Bakken

Der er masser af restauranter og menuer at vælge imellem, når du er på Bakken i julen. Hvad enten I er på udkig efter den hurtige frokost, en julebuffet eller en 3 retters julemiddag, så er der et spisested til jer til Jul på Bakken.

Se restauranterne!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE