Bakken Jul Julemanden Stemning 2018

Bakkens julemand

Mød julemanden til Jul på Bakken

Køb årets julegave i dag og spar 300 kr.!
Når verdens ældste forlystelsespark åbner op til Jul på Bakken, er det naturligvis i selskab med selveste julemanden. Vi glæder os til at byde store og små inden for til en magisk jul.

Fortæl om dine største juleønsker

Julemanden glæder sig til at møde store og små i Nisseskoven på Bakken. Her vil det være muligt at få taget et fint billede med selveste julemanden og ikke mindst fortælle ham om de største ønsker til dette års juleaften.

Julemanden i Nisseskoven

I hjertet af Bakken bag den gamle trærutschebane finder du den hyggeliste oase. Her holder Bakkens julemand til, når vi åbner til Jul på Bakken. Bliv fortryllet af den hyggelige julestemning i den fine nisseskov, hvor store og små kan hygge sig.

Prøv den sjove forhindringsbane

I Nisseskoven finder du også en stor og sjov forhindringsbane, hvor hele familien kan dyste mod hinanden. Det er en hyggelig aktivitet, hvor store og små kan være med. Hvem kommer hurtigst over den flotte kane, og hvem kan bedst hoppe fra isflade til isflade? 

Nyd en dejlig julefrokost

Når Bakken åbner til jul, vil Bakken emme af nostalgi og julehygge - og der vil naturligvis også dufte af jul rundt i hele parken. Gå på opdagelse i det hyggelige julemarked på Bakken, snup en tur i en af de sjove forlystelser eller nyd en skøn julefrokost med dem, du holder allermest af! Vi glæder os til at byde dig og familien til magiske jule-øjeblikke i verdens ældste forlystelsespark.

 

Information


Sted

Nisseskoven og rundt på Bakken

Pris

Gratis

Ekstra

Fortæl julemanden om dine største juleønsker

Hvornår?

Fredage fra kl. 14 - 18.00

Lørdage fra kl. 12 - 18.00

Søndage fra kl. 12 - 18.00

Få en ekstra sjov jul med et turbånd!

Oplev Jul på Bakken

Mad Julefrokost Julemad Øl

Nyd en skøn julefrokost

Julen er hjerternes fest - så nyd en skøn julefrokost med dem, du holder allermest af. På Bakken er udvalget af julefrokoster stort, og du finder noget for enhver smag!

Vi glæder os til at byde dig inden for til skønne madoplevelser på Dyrehavsbakken. Velbekomme.

Stort udvalg af julefrokoster
Jul Tegning JPG

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE