IMG_2661.JPG

Joey Moe på Bakken

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene!

JM_presse1_SarahHesselbo.jpg

Joey Moe på Bakken

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene!

Donkey Sound runder Friluftsscenen og lægger op til et BRAG af en koncert!

Talentfuld, dedikeret og karismatisk!

Joey Moe er en veletableret stjerne på den danske pophimmel, som både connecter med festens peak og eftertænksomhedens rum. Spændvidden rækker fra uptempo baskere til store og følelsesladede ballader. Med et lækkert bagkatalog og massiv airplay gennem årene, kan Joey Moe agere soundtrack til festens peak, de lune sommernætter og den tågede vinterdag.

Allerede som ganske ung blev Joey Lanni Moe fascineret af at synge. Som 9-årig gik han på Skt. Annæ Skole, hvor han sang i kor og lærte at kontrollere sin stemme. Han var blot 17 år, da han blev opdaget af produktionsselskabet Nexus, og snart rullede tonerne over stok og sten. Med kæmpehits som ‘Smukkest På En Søndag’, ‘Million’ og ‘Du’ En Éner’ har Joey Moe for alvor placeret sig som et af de helt store popnavne på den danske musikscene.

Garanti for en god oplevelse 

Der er kvalitetsgaranti, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær, dansable beats og fænomenal karisma d. 13. august kl. 16.00Tag familien, vennerne og kæresten under armen og få en uforglemmelig dag i verdens ældste forlystelsespark.

.. som altid er det helt gratis!

Information


Tid

13. august - 16:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Dyrehavsbakken

Ekstra

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Køb turbånd i dag og spar!

Andre oplevelser på Friluftsscenen

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en lækker frokost

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Prøv de sjove forlystelser på Bakken - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Med et turbånd får du adgang til 32 sjove forlystelser fyldt med spænding, fart og action! Køb det online i webshoppen og spar op til 50 kr.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE