Kom til gratis koncert med Joey & L.I.G.A., når de optræder på Bakkens Friluftsscene søndag d. 28. juni.

Joey og L.I.G.A. på Bakken

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Joey Moe og L.I.G.A. vender tilbage til Bakken - men denne gang til et BRAG af en dobbeltkoncert!

Joey & L.I.G.A. optræder sammen på Bakken i juni.

De to artister er lige nu i studiet og skriver sange sammen, som tænkes at udkomme i foråret 2020.

Til sommer kulminerer samarbejdet med et fælles show, hvor de spiller deres største hits sammen med ét fælles band. Det bliver et eksklusivt show, hvor Joey synger med på L.I.G.A’s sange og omvendt. Det bliver et feststemt og energisk show med garanti for fællessang.

Du vil kunne høre Joey’s ”Million” og ”Hvis det ik’ skal være os”, samt L.I.G.A’s  ”Skylder Dig Ik’ Noget” og ”Julia” i nye fortolkninger. Men der loves også et par helt nye sange, som er skrevet til netop denne eksklusive live sommer sammen.

Glædeligt musik-gensyn på Bakken 

Både Joey Moe og L.I.G.A. har tidligere optrådt på Bakken i flere omgange. L.I.G.A. i 2014 og 2017 - og Joey i en efterhånden noget længere årrække. Men denne gang indtager de for første gang Friluftsscenen i fællesskab - og på Bakken glæder vi os enormt til at opleve showet!

"For mig er der noget særligt ved at optræde på Friluftsscenen på Bakken, for der er temmelig højt til loftet, samtidig med at man er helt tæt på publikum. Det gør stemningen intim og meget nærværende, og det er super fedt," siger Joey Moe, der glæder sig til årets store koncert på Bakken.

Når Joey Moe & L.I.G.A. vender tilbage til Bakken, er der garanti for en festlig oplevelse i de smukke omgivelser. Tag familien, vennerne og kæresten under armen og få en uforglemmelig dag i verdens ældste forlystelsespark.

.. som altid er det helt gratis!

Information


Tid

28. juni - 16:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Ekstra

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Køb turbånd i dag og spar!
Bakken Underholdning Kunstnere Bro 2020

Gratis koncert med Bro

På udkig efter flere gratis koncerter på Bakken? Der er heldigvis et stort udvalg i år ;-) Gå bl.a. ikke glip af Bro, der indtager Friluftsscenen for første gang den 16. august!

Læs mere!
Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en lækker frokost

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Prøv de sjove forlystelser på Bakken - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Med et turbånd får du adgang til 32 sjove forlystelser fyldt med spænding, fart og action! Køb det online i webshoppen og spar op til 50 kr.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE