Bakken Sommerlyst Musik Peter Vestergaard Jensen

Peter Vestergård

Få en skøn aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

Alle tirsdage i juni og august kan du opleve Jan O. i Høkassen på Bakken.

Peter Vestergård Jensen – søn af Leif Jensen - havde sin debut i Sommerlyst i sæsonen 2012. Og der har efter Peters optræden i Sommerlyst ikke været mangel på opfordringer på et gensyn.

Bredt og fedt repertoire!

Peter har spillet professionelt, siden han var 18 år, og har mere end 2500 koncerter på bagen i ind- og udland - både med bandet JungleBeat og som akustisk solist.
Peter har et meget blandet repertoire, der spænder lige fra Beatles til Bamses Venner - og fra Thomas Helmig til Rolling Stones - alt sammen krydret med syng-med, sjov og ballade!

Vi glæder os til endnu et gensyn med den unge Jensen!

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens hyggelige barer. Her kan du få alt, hvad det tørstige hjerte begærer! Træd inden for og bliv mødt af en familiær og nostalgisk stemning i den hyggelige bar midt i verdens ældste forlystelsespark.

 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Arrangør

Læs mere om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE