Gurli Gris Show.jpg

Gurli Gris på Bakken

Gurli og Gustav er klar til at optræde på Bakkens Friluftsscene

Gurli Gris Show på Bakken – En Fortryllende Oplevelse for Hele Familien!

Kom og vær med til en dag fyldt med sjov og latter, når Gurli Gris og hendes lillebror Gustav indtager Friluftsscenen på Bakken! Tag med på et magisk eventyr, hvor Gurli og hendes venner byder på masser af sjove øjeblikke og finurlige hverdagshistorier, som kun de kan fortælle.

Elsker dine børn også at grine med Gurli Gris og hendes skøre påfund? Så vil de elske dette spektakulære show! Her får I chancen for at hoppe i mudderpølene sammen med Gurli, grine af Gustav's sjove ansigter og synge med på alle de kendte sange fra Gurli Gris universet.

Mød Gurli efter showet

Efter 25 minutters magisk underholdning er der mulighed for at møde Gurli og Gustav i virkeligheden til en hyggelig Meet’n Greet. Tag et billede sammen med de elskede figurer og skab minder, der varer ved.

Uanset om du er en stor fan af Gurli Gris eller bare elsker en god familieoplevelse, er dette show noget, I ikke vil gå glip af. Kom og oplev det sjove og hjertevarme Gurli Gris Show på Bakken – en dag fyldt med glæde for både store og små!

Information


Sted

Bakkens Friluftsscene

Datoer

17. juli kl. 13.00
22. juli kl. 13.00

Pris

Gratis

Endnu mere børneunderholdning

Bakken Mad Buffet Rejer Laks

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du masser af forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag. Der er masser af lækre muligheder. Velbekomme!

Se udvalget her
_DSC8314.jpg

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i dag og spar! Et turbånd giver dig adgang til alle 33 sjove forlystelser i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens Webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE