Acquire
Bakken Event Forskningens Døgn Logo Hero 2019

Forskningens Døgn

Bliv klogere på menneskets fascination af det skrækkelige og det grufulde!

En dag i frygtens og forskningens tegn!

Hvorfor elsker vi at blive skræmt fra vid og sans? Bliv klogere på psykologien bag gysets fascination, når Bakken til Forskningens Døgn d. 24. april får besøg af Danmarks førende horror-forsker, ph.d. Mathias Clasen fra Aarhus Universitet.

En tur med Spøgelsestoget

Start med at få pulsen og nakkehårene op i Spøgelsestoget! Tag plads i en af de mange vogne og forbered dig på en uhyggelig og sjov oplevelse. Her spøger det nemlig - og du kan ikke vide dig sikker på, hvad du vil møde på turen gennem slottet.

Prøv spøgelsestoget til forskningens døgn på Bakken d. 24. april
- Køb billet til spøgelsestoget i Bakkens webshop, kun 20 kr. pr. tur

Mød Danmarks førende horror-forsker

Bakken får til Forskningens Døgn d. 24. april besøg af Danmarks førende horrorforsker, ph.d. Mathias Clasen fra Aarhus Universitet.

Kom forbi Friluftscenen efter turen i Spøgelsestoget og hør forskeren fortælle, hvorfor hårene rejser sig og pulsen stiger - hvordan gyset opstår, og hvorfor vi mennesker tilsyneladende elsker at opsøge det grufulde!

Dato: d. 24. april 2019

Tidsrum: kl. 13.00 - 16.00

Om Forskningens Døgn

Syv døgn i videnskabens tegn. Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I 2019 finder festivalen sted fra den 24. - 30. april.

På Forskningens Døgn kan du opleve alle tænkelige typer events, der formidler forskning og forskningsresultater for børn, unge og voksne.

Læs mere om Forskningens Døgn her.

Tag afsted med skolen og få rabat på jeres turbånd!

Pris pr. turbånd til skoler og institutioner kun 159 kr. – spar 110. kr. pr. turbånd.

Som en gruppe på min. 10 elever kan i altid få rabat på jeres turbånd. Tilbuddet gælder alle hverdage – hele sæsonen. Der skal bestilles til min. 10 elever, og der skal betales en uge i forvejen i Bakkens webshop. I kan også betale med EAN i webshoppen.

Mad og drikke til Forskningens Døgn

Stil sulten med en lækker sandwich eller en saftig burger og noget at drikke med en madbillet til en af Bakkens mange Fastfood forretninger.

Bakkens Fastfood forretninger har hver især en række gode tilbud, og du vælger selv, hvor du vil indløse madbilletten. Køb jeres madbillet allerede i dag!

Horror-forsker Mathias Clasen holder foredrag på Bakken til Forskningens Døgn

Horror-forsker Mathias Clasen

Danmarks førende horror-forsker, Mathias Clasen fra Aarhus Universitet, forklarer videnskabet bag vores fascination af det skrækkelige. Hvorfor tager vi frivilligt en tur i Spøgselsestoget? Hvorfor rejser hårene sig op, når vi mærker gyset? Bliv klogere på det hele til Forskningens Døgn på Bakken!

Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Besøg Bakken alle fredage i maj og juni 2019 og få 2 for 1 i forbindelse med Fredagsbar på Bakken. Tilbuddet er gyldig i tidsrummet kl. 18 - 20.00 på udvalgte pubber og barer.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE