Oplev de kendte karakterer fra Ramasjang til FerieFest på Bakken!

Oplev Sikker og Søn på Bakken

Bliv sikker i trafikken med de kendte karakterer fra Ramasjang
Hver onsdag i sommerferien kan du og familien opleve de kendte og sjove karakterer fra fjernsynet. Så tag børnene med på Bakken og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme!

Bliv helt sikker i trafikken

Om du skal i børnehave, skole eller på arbejde kræver det ofte, at du bevæger dig ud i trafikken blandt bilister, cyklister og fodgængere. Derfor er det vigtigt at kende de forskellige linjer på vejen, og hvad de forskellige lys i krydset betyder. Sikker og Søn fra Ramasjang hjælper dig på vej til at lære om de forskellige ting og regler i trafikken, så tag på Bakken og oplev det sjove og underholdende show.

Kendt fra dit tv!

Du kender helt sikkert Sikker og Søn fra dit fjernsyn, og hvis du ikke gør - så er det på tide! De to stjerner er far Sikker og hans søn. De har begge en virkelig høj nysgerrighed på trafikken, og derfor begiver de sig ud på deres firhjulede cykel med rundt rat. Kom med og få en sjov og lærerig dag! 

Sjov og underholdende læring

De mange blinkende lys og brummende trafik kan være forvirrende for mange! Men med hjælp fra Sikker og Søn er du i gode hænder. De lærer dig om trafikken på en god og lærerig måde, så det både er sjovt for store og små.

Du kan opleve Sikker og Søn onsdag d. 11. juni kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene.

 

Kom til billig onsdag på Bakken

Hver onsdag holder vi PjerrotOnsdag. Det betyder, at der er masser af gode grunde til at tage på Bakken. Udover fantastisk underholdning for de mindste på Friluftsscenen, er der reducerede kontantpriser i alle de kørende forlystelser. Du kan spare op til 50 % rabat ved kontant betaling i de 32 sjove forlystelser. På Bakken finder du alt lige fra karruseller til vilde thrill rides og rutsjebaner. Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

Information


Tid

11. juli - 13:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Ekstra

Det er naturligvis tilladt at danse, synge og klappe med!

Underholdning for de mindste

Nyd en skøn frokost eller middag med hele familien på Bakken!

Nyd en frokost med familien

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Er du på udkig efter en lækker burgerrestaurant, skøn buffet for hele familien eller måske noget helt tredje, har vi bestemt en restaurant eller café, der vil falde i din smag. Velbekomme!

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb online og spar 50 DKK. KØB ONLINE