Acquire
Oplev de kendte karakterer fra Ramasjang til FerieFest på Bakken!

Oplev Ramajetterne

Mød Øvst og Finn Falk fra Hittegodskontoret!

Hver onsdag i sommerferien kan du og familien opleve de kendte og sjove karakterer fra fjernsynet. Så tag børnene med på Bakken og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme!

Kendt fra Ramasjangs julekalender!

For første gang nogensinde fik de yngste deres helt egen julekalender, nemlig "Ramajetternes Jul". Julekalenderen var særligt populær blandt de 3 - 6 årige, og vi glæder os derfor meget til, at Ramajetterne igen lægger vejen forbi Bakken.

Oplev verden med Ramajetterne

Sæt dig godt til rette med familien på en af de mange rækker foran Friluftsscenen på Bakken. Særligt de 3-8-årige har ekstra meget at glæde sig til. De får nemlig mulighed for at opleve Øvst og Finn Falk fra ”Ramajetterne” i virkeligheden. De populære dukker, der er kendt fra blandt andet ”Ramajetternes Jul” og flere sæsoner af ”Ramajetterne” på DR Ramasjang, rejser rundt i landet, hvor de vil give børnene en fantastisk oplevelse med et sjovt og inkluderende show.

Øvst og Finn Falk er blevet bedt om at rydde op på Hittegodskontoret i Ramasjang lufthavn. De skal sammen med børnene finde ud af hvem fra Ramasjang, der har glemt hvad? De to venner drømmer også om at komme på ferie. Heldigvis skal de afsted, så snart de er færdige med arbejdet. Men hvad gør man, hvis nu ferien bliver aflyst...? Der er garanti for masser af gode grin, når Ramajetterne Øvst og Finn Falck underholder på Friluftsscenen onsdag d. 10. juli kl. 13.00. 

Årets FerieFester

Hver onsdag i børnenes sommerferie (undtagen i uge 30) kan du og familien møde de kendte karakterer fra Ramasjang. Se årets program her:

3. juli: Ramasjang Mysteriet
10. juli: Ramajetterne
17. juli: Lille Nørd
31. juli: Lille Nørd
7. august: Heino
11. august: Hr. Skæg

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken - og vores underholdning på Friluftsscenen er også altid gratis.

Billig onsdag på Bakken

Hver onsdag holder vi PjerrotOnsdag - og det betyder, at der er masser af gode grunde til at tage på Bakken. Udover fantastisk underholdning for de mindste på Friluftsscenen, er der reducerede kontaktpriser i alle de kørende forlystelser. Spar op til 50 %, når du betaler med kontant i de 32 sjove forlystelser. På Bakken finder du alt lige fra karruseller til vilde thrill rides og rutsjebaner. Hvad end du er stor eller lille, kan du få sus i maven på Bakken. 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Ekstra

Det er naturligvis tilladt at danse, synge og klappe med!

Bakkens turbånd

Få en ekstra herlig dag med turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Køb turbånd online og spar!

FerieFest på Bakken

Nyd en skøn frokost eller middag med hele familien på Bakken!

Nyd en frokost sammen med familien

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Er du på udkig efter en lækker burgerrestaurant, skøn buffet for hele familien eller måske noget helt tredje, har vi bestemt en restaurant eller café, der vil falde i din smag. Velbekomme!

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE