Oplev de kendte karakterer fra Ramasjang til FerieFest på Bakken!

Onkel Reje på Bakken

Oplev den musikalske og legesyge onkel

Hver onsdag i sommerferien kan du og familien opleve de kendte og sjove karakterer fra fjernsynet. Så tag børnene med på Bakken og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme!

Hold på hat, briller og lakridspiben!

Onkel Reje lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark og giver et show, du og familien sent vil glemme. Når Onkel Reje først indtager Friluftsscenen, er det svært ikke at grine og lege med. Det bliver endnu en sjov og fantastisk onsdag på Bakken, så tag hele familien med og oplev den kendte og populære figur fra Ramasjang.

Masser af gode grin og ballade

Hvis der er en, der har god humor, så er det Onkel Reje. Han forstår virkelig at få børnene til at grine. Men du må endelig ikke tro, at det kommer til at ske uden masser af sjov og ballade. Onkel Reje er modsætning til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Han har en humor, der går lige i hjertet på de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må.

Prutter og bandeord 

Det bliver en sjov dag på Bakken, når Onkel Reje underholder hele familien onsdag d. 8. august. Der er garanti for prutter, bandeord og meget, meget mere. Som altid er underholdningen gratis, så tag de mindste med og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme.

Årets FerieFester

Hver onsdag i børnenes sommerferie (undtagen i uge 30) kan du og familien møde de kendte karakterer fra Ramasjang. Se årets program her:

4. juli: Ramasjang Mysteriet
11. juli: Sikker og Søn
18. juli: Hr. Skæg
1. august: Ramajetterne
8. august: Onkel Reje

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken - og vores underholdning på Friluftsscenen er også altid gratis.

Billig onsdag

Hver onsdag holder vi PjerrotOnsdag - og det betyder, at der er masser af gode grunde til at tage en tur på Bakken. Udover fantastisk underholdning for de mindste på Friluftsscenen, er der reducerede kontaktpriser i alle de kørende forlystelser. Du kan spare op til 50 %, når du betaler med kontanter i de 32 sjove forlystelser. Du får altid lige fra karruseller til vilde thrill rides og rutsjebaner. Hvad end du er stor eller lille, kan du få sus i maven på Bakken.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Ekstra

Det er naturligvis tilladt at danse, synge og klappe med!

Turbånd

Få en ekstra sjov dag for hele familien med turbånd til Bakken

Køb turbånd online og spar!
Nyd en skøn frokost eller middag med hele familien på Bakken!

Nyd en frokost sammen med familien

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Er du på udkig efter en lækker burgerrestaurant, skøn buffet for hele familien eller måske noget helt tredje, har vi bestemt en restaurant eller café, der vil falde i din smag. Velbekomme!

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop. Det er nemt, hurtigt og du sparer penge!

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE