Oplev de kendte karakterer fra Ramasjang til FerieFest på Bakken!

Hr. Skæg

Der er garanti for gode grin og masser af skæg!

Hver onsdag i sommerferien kan du og familien opleve de kendte og sjove karakterer fra fjernsynet. Så tag børnene med på Bakken og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme!

Klar på masser af SKÆG?

Tag med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden fuld af ord, magi og naturligvis masser af SKÆG. Det bliver en magisk og fortryllende dag i selskab med en af de populære og kendte stjerner fra Ramasjang. 

Garanti for gode grin

Alle børn elsker Hr. Skæg, så ham må du og hele familien opleve på Bakken. Når først Hr. Skæg træder frem på scenen med sit meterlange skæg - cykelstyroverskæg - er der garanti for en sjov oplevelse for både store og små. 

En verden fuld af magi, ord og skæg

Når Hr. Skæg lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark, bliver alle familier inviteret med ind i hans fantastiske verden. En verden fuld af magi, ord og ikke mindst masser af skæg. Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange underholder Hr. Skæg hele familien og giver dem en oplevelse, de sent vil glemme. Du kan opleve Hr. Skæg onsdag d. 18. juli kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene.

Årets FerieFester

Hver onsdag i børnenes sommerferie (undtagen i uge 30) kan du og familien møde de kendte karakterer fra Ramasjang. Se årets program her:

4. juli: Ramasjang Mysteriet
11. juli: Sikker og Søn
18. juli: Hr. Skæg
1. august: Ramajetterne
8. august: Onkel Reje

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken - og vores underholdning på Friluftsscenen er også altid gratis.

 

Billig onsdag på Bakken

Hver onsdag holder vi PjerrotOnsdag - og det betyder, at der mange gode grunde til at tage på Bakken. Udover fantastisk underholdning for de mindste på Friluftsscenen, er der reducerede kontantpriser i alle de kørende forlystelser. Du kan spare op til 50 %, når du betaler med kontant i de 32 sjove forlystelser. På Bakken finder du alt lige fra karruseller til vilde thrill rides og rutsjebaner. Der er masser af muligheder for sus i maven og vind i håret for både store og små på Bakken. 

Information


Tid

18. juli - 13:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Ekstra

Det er naturligvis tilladt at danse, synge og klappe med!

Turbånd til Bakken

Giv de mindste en ekstra sjov oplevelse og køb et turbånd

Køb turbånd online og spar!

Underholdning for de mindste

Nyd en skøn frokost eller middag med hele familien på Bakken!

Nyd en frokost sammen med familien

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Er du på udkig efter en lækker burgerrestaurant, skøn buffet for hele familien eller måske noget helt tredje, har vi bestemt en restaurant eller café, der vil falde i din smag. Velbekomme!

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE