_DSC0173.jpg

Oplev EM i fællesskab på Bakken.

Næste kamp mandag kl. 21.00 - Danmark-Rusland

_DSC0217.jpg

Oplev EM i fællesskab på Bakken.

Fodboldfesten genstarter på torsdag kl. 18.00 - Danmark-Belgien

Først og fremmest er vi glade for at Christian Eriksen har det godt efter omstændighederne, og alt det bedste til ham og hans nærmeste. Det er også derfor Bakken fortsætter sit EM-program.
Der er ikke mulighed for at købe billet til Bakkens storskærms-event. Det er udelukkende først til mølle. 

 

Oplev EM og fællesskab på Bakken

EM i fodbold har fået en underlig start, men vi er glade for at Christian Eriksen har det godt, og det er også derfor at Bakken fortsætter sit EM-program.

”Bakkens vigtigste opgave er at underholde danskerne. Vi ønsker at skabe en fest, hvor alle kan deltage. Vores fodboldlandshold er noget, der samler os til fest og fællesskab, og i endnu højere grad når det for første gang afholdes i Danmark. Desværre er det ikke alle, som kan deltage som tilskuere til selve kampene, men til gengæld, så sørger Bakken for, at vi sammen kan følge med i alle Danmarks kampe herude i Dyrehaven” siger Bakkens administrerende direktør, Ole Andersen.

Vi sørger for at sende kampene live via en storskærm ved Friluftsscenen. Der er indtil videre tale om den 12., 17. og 21. juni. Og måske det endda kan blive til endnu flere, hvis Danmark gør det godt i de indledende kampe.

Begrænset antal pladser!

Bemærk, grundet corona-situationen vil der være begrænset antal pladser foran scenen. For at komme ind i EM-området ved Friluftsscenen skal du fremvise negativ test eller Corona-pas.

 

Information


Datoer

Mandag 21. juni: Kl. 21.00: Danmark– Rusland - (Studie fra kl. 20.00)

Pris

Gratis

Sted

Bakkens Friluftsscene

_DSC0186.jpg

Datoer for kommende kampe på Bakken


Mandag 21. juni: (Bakken har åbent kl. 12-23)
Kl. 21.00: Danmark– Rusland

Bakken Mad I Lae Burger
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE