Acquire
Queenie indtager Friluftsscenen. Queen coverband i absolut verdensklasse.

CoverTirsdag: Queenie

Queen coverband i verdensklasse på Bakken

Hver tirsdag i juni måned kan du opleve coverbands i verdensklasse på Bakkens Friluftsscene.

Queen må uden tvivl siges at kunne stå som et af historiens største rockbands - og i dag, næsten 30 år efter Freddie Mercury's sidste koncert, efterspørges de udødelige sange stadig over hele verden. 

Coverband i verdensklasse

Queenie blev dannet i Prag i 2006. Igennem årene blev de hurtigt Tjekkiets førende Queen tribute-band og er i dag blandt de mest anerkendte Queen tribute-bands i verden. 

Den autentiske Queen-oplevelse

Her er tale om en heloplevelse med præcise live-gengivelser af det legendariske rockband. Autentisk opstilling, kostumer, sceneshow og ikke mindst lyd. Queenie er intet mindre end perfektionister, når det kommer til at genskabe Queens ikoniske live koncerter.

Gennem årene har Queenie spillet tusinder af koncerter spredt på flere kontinenter, og har optrådt i forbindelse med mange forskellige TV-shows. Af særlig betydning vægter bandet deres deltagelse i Freddie Mercury Memorial Day i Schweiz og deres deltagelse i den officielle fejring af Dronning Elizabeth II's fødselsdag. 

Queenie er uden tvivl i topklassen, hvad coverbands angår - og du kan selvfølgelig opleve dem den 4. juni på Bakken, helt gratis!

 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Mere info:

Hold dig opdateret i koncertens Facebook begivenhed!

CoverTirsdage på Bakken

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger i farten

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i dag og spar! Et turbånd giver dig adgang til alle 32 sjove forlystelser i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE