Kom til CoverTirsdag på Bakken og oplev flere af de bedste coverbands i Danmark.

CoverTirsdag: Gasoline

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Kom til CoverTirsdag på Bakken - Gratis Koncert

CoverTirsdag: Gasoline

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i juni måned kan du komme til CoverTirsdag på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste bands inden for cover genren. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

Seje kvinder der spiller Gasolin

Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin…. Hvordan mon det havde lydt, hvis Kim Larsen og de andre Gasser havde været kvinder? Giver det mon en særlig lyd, når kvinder spiller rock? Det tror vi nok, at det gør! Tag på Bakken tirsdag den 12. juni og oplev de seje kvinder.

Høj energi og stor spilleglæde

Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og en enorm spilleglæde, som smitter af helt ned på bagerste publikumsrække. Sidste år havde vi også fornøjelsen af de fem fantastiske kvinder, som spillede op til fest og dans for de mange fremmødte gæster på Dyrehavsbakken. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den - de leverer den fede fest!

Stor kærlighed til Gasolin

For ti år siden fandt de fem erfarne kvindelige musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’. Et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem hele deres barndom og ungdom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopi-band, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Arrangør

Bakken

Oplevelser på Bakken

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i vores webshop og spar penge! Et turbånd giver dig adgang til alle 32 sjove forlystelser i parken.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE