Acquire
Gasbox leverer en unik og autentisk oplevelse med musik fra Gasolins fantastiske bagkatalog.

CoverTirsdag: Gasbox

Gratis koncert med Gasolin coverbandet Gasbox på Bakkens Friluftsscene

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i juni måned kan du komme til CoverTirsdag på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste bands inden for cover genren. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med - det er helt gratis!

Rocknostalgi på Bakkens Friluftsscene

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin' i 70'erne, Bellami i 80'erne, Bell*Star i 90'erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunster, der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre ...

Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene, der har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front, når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. 
Mine damer og herrer ...

Først tror du, det er Kim Larsen - så tror du, det er løgn ...

Stor succes landet over

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet "Danmark har talent" på TV 2, hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O Thomassen (bas) og Johnny Kolstrup (trommer).

Information


Tid

25. juni - 18:30

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Arrangør

Bakken

Mere info

Hold dig opdateret i koncertens Facebook begivenhed!

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i vores webshop og spar penge! Et turbånd giver dig adgang til alle 32 sjove forlystelser i parken.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

CoverTirsdage på Bakken

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE