Kom til CoverTirsdag på Bakken - En tirsdag med skøn musik

CoverTirsdag: Die Herren

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Kom til CoverTirsdag på Bakken og oplev flere af de bedste coverbands i Danmark.

CoverTirsdag: Die Herren

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Die Herren har fra det det første undseelige sekund – siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2 ́s musik – været i bevægelse mod noget større.

Efter mere end et kvart århundrede med U2 ́s fantastiske sange har Die Herren fundet deres helt egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en helt ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter – som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet – nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.

Forvent et brag af en koncert!

Die Herren skaber selve braget – eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum. Det gnistrer og brager, når Die Herren først indtager Friluftsscenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges på allerskønneste vis. Vi glæder os til endnu en gang at byde Die Herren velkommen i verdens ældste forlystelsespark og til en fantastisk koncert! 

CoverTirsdage på Bakken

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i juni måned kan du komme til CoverTirsdag på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste bands inden for cover genren. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Events på Bakken

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd online og spar. Med et turbånd får du adgang til Bakkens 32 sjove forlystelser og masser af gode grin!

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE