Kom til CoverTirsdag på Bakken og oplev flere af de bedste coverbands i Danmark.

CoverTirsdag: A Rush of Coldplay

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Er du på udkig efter musikalske oplevelser i København eller Nordsjælland? Hver tirsdag i juni måned kan du komme til CoverTirsdag på Bakken. Her kan du opleve flere af de bedste bands inden for cover genren. Der er garanti for en festlig aften, så tag venner, kollegaer og familien med!

Tag venner, kolleger og familie med til koncert!

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Det bliver en stor oplevelse for alle aldre, så tag dine venner, kolleger eller familien med til koncert!

Det visuelle og musikalske går hånd-i-hånd

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Få en storslået oplevelse!

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist, at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse. Vi glæder os derfor til, at de lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark og trykker den af! 


Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Gratis oplevelser på Bakken

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden eller efter koncerten. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt 3-retters menu, en lækker burger eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Få masser af sjov og gode grin i verdens ældste forlystelsespark med et turbånd til 32 forlystelser!

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE