Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets anden aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på et gensyn med Comedy på Bakken! Fredag den 5. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Lasse Rimmer

Lasse har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993 og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film, som TV-vært, radiovært og som den populære vært for programmet ”Krejlerkongen”, der har kørt på TV2 Fri siden 2015.
Senest har man kunne opleve Lasse Rimmer i det populære primetime-program ”Stormester” på TV2, hvor sæson 3 løber over skærmen i foråret 2020. Lasse Rimmer optræder på både dansk og engelsk, som konferencier, moderator og som underholdning til firmafesten, jubilæet eller KickOff-arrangementet. Han er improvisationens mester og hans store styrke ligger i evnen til at gribeen sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem - Bedst set ved hans
seneste onemanshow ”Færre end 3”.

Phillip Devantier

Vinder af DM i stand-up 2018. Phillip debuterede i 2012 i amatørkonkurrencen ’De Nyeste Nye’, hvor han kom på en 2. plads. Senere håndplukkede navne som Michael Schøt og Omar Marzouk ham som opvarmer. Siden 2016 har den ellers uddannede skolelærer levet af at optræde på de danske standup-scener, til stor glæde for et hurtigt voksende publikum.
Selvom DM-titlen er i hus og han har debuteret med sit første onemanshow ”En rigtig mand” (2018), er han en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene. Phillip skræddersyr sine jokes og er en mester i improvisation.

Ane Høgsberg

Ane er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk
distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.
Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet bliver leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Information


Tid

5. juni - 20:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Happy Hour på Bakken

Happy Hour på Bakken!

Afslut ugen med en rigtig hyggelig aften til Happy Hour på Bakken. Her er der garanti for sjov og hygge. Happy Hour alle fredage i maj og juni. mellem kl. 18.00 - 20.00 rundt om på flere af Bakkens pubber og barer.

  • Hyggelig stemning
  • Gode tilbud på øl & drinks
  • God warm up til Comedy på Bakken på Friluftsscenen

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE