Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets første aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på et gensyn med Comedy på Bakken! Fredag den 3. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Victor Lander

I Comedymiljøet er århusianeren Victor Lander blevet kaldt Danmarks yngste komiker med mest erfaring.  Victor Lander debuterede som 13-årig, hvor han fik en opvarmningstjans for Anders Matthesen - efter han sneg sig ind backstage og bød sig til.  

Det er svært at finde en komiker med mere smittende humor og omfavnende charme end Victor Lander. Med lange lemmer, ustoppelig energi og et smil bredere end Jokeren, tager han sit publikum på rundtur i sit umiddelbart barnlige, men pludseligt dybdegående univers. Victor har en solid forståelse af comedyhåndværket og har vist sin kunnen i Operahuset til ZULU Comedy Galla, på børne-tv-kanalen Ramasjang, som deltager i sæson 3 af Stormester og senest som vært på den danske version af Lego Masters. I 2022 drager Victor ud i landet med sit nyeste one-man show ’Weekend’.

Mikkel Klint Thorius

Han startede med at optræde med stand-up i gymnasiet, og allerede som 20-årig entrerede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, var nomineret til Talentprisen 2017 ved Zulu Comedy Galla og debuterede samme år med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”. Mikkel er med sin stærke og charmerende udstråling fast inventar på den Københavnske standup-scene. Mikkel var i 2020 rundt i landet med sit seneste one-man show ”Vanvittigt”, der kan ses på TV2 Play.

Per Sodemann

Hans stand-up tager både udgangspunkt i hans eget liv, men også hverdagssituationer og observationer, som alle kan nikke genkendende til. Derfor fungerer Per både godt til arrangementer for voksne, men er bestemt også oplagt til et ungt publikum.

Per Sodemann har, efter kun få år i comedy-branchen, allerede markeret sig. Efter at have optrådt i blot to år nåede han hele vejen til finalen i DM i Stand Up 2017. I 2018 kunne han så opleves som et af de tre ’æsler’ ved ZULU Comedy Galla. I 2019 og 2020 var han igen aktuel ved ZULU Comedy Galla da han var nomineret til prisen “ÅRETS TALENT”, og i 2021 vandt han den eftertragtede ”Talentprisen” ved årets ZULU Comedy Galla.

Information


Tid

3. juni - 20:00 - 21:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

Se de andre Comedy-dage!
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE