Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets sidste aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder et gensyn med Comedy på Bakken! På denne sidste dag med Comedy på Bakken for i år kan du opleve:

Michael Schøt

Michael er en komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant ”fingeren på pulsen”-komiker, som altid er aktuel i sin performance.
Han havde sin debut I 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009 og det sidste i 2017. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”.
”Schøtministeriet” spiller også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater.


Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og er en respekteret og ofte anvendt debattør - bl.a. på Folkemødet. 

Mads Holm

Siden 2011 har Mads Holm været at finde på den danske stand-up scene og han har med et par solide præstationer på Zulu Comedy Festival slået sig fast som en af fremtidens komikere.
I 2015/16 lavede han sammen med kollega Ane Høgsberg det anmelderoste show "Det STORE Depressionsshow" og i 2017 fulgte han det op med sit første one-man show "Jagten på løkken". Showet omhandlede problematikken om at komme videre fra en depression og blev nævnt som en af de primære grunde til at Mads i 2019 vandt prisen som Årets Talent ved Zulu Comedy Galla.

Mads' comedy spænder bredt, fra de helt dystre jokes om depression til at stå iført et lakse-kostume og rappe dyrebattles til diverse Late Shows.
Fælles for hans jokes er dog det personlige præg han altid formår at tilføre sit materiale, og der er ingen grænser for hvad han vil dele med publikum for grinets skyld.

Mikkel Klint Thorius

En komiker, der er født til at optræde!
Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager Mikkel Klint Thorius scenen og leverer et fantastisk show – hver gang.

Hans materialespænder bredt – fra hans eget røde hår over danskhed til overvågning – men resultatet er altid det samme: stormende latteranfald fra publikum.

Information


Tid

26. juni - 20:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE