Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets sidste aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder et gensyn med Comedy på Bakken! På denne sidste dag med Comedy på Bakken for i år kan du opleve:

Michael Schøt

Michael Schøt er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant og ”fingeren på pulsen”-komiker, der altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, hvor det første kom i 2009 og det sidste i 2017. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i, og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Michael Schøt er i efteråret 2021 aktuel med sit 5. one-man show ”Dæmonkrati”


Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og er en respekteret og ofte anvendt debattør - bl.a. på Folkemødet. 

Mads Holm

Mads Holm er endnu et skud på stammen af de nye danske standup-komikere. Han har optrådt i 7 år rundt omkring i hele landet. I 2015 lavede han showet "Det STORE Depressionsshow" sammen med kollegaen Ane Høgsberg, og i 2017 fulgte han det op med soloshowet "Jagten På Løkken". Med Mads Holm får du en komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv 100% for at få publikum til at grine.

Ane Høgsberg

Ane er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket, og det der optager os. Materialet leverer hun med sin jyske charme, hvilket gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Ane Høgsberg er sjov. Rigtig sjov. Og hun har papir på det. Hun vandt nemlig Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017. I foråret 2017 var hun aktuel med sit første onewomanshow "Dårlig Feminist", der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”. Ane er aktuel med foredraget ”Feministisk Selskab” og drager til efteråret ud i hele landet.

Information


Tid

25. juni - 20:00 - 21:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE