Comedy på Bakken lørdag den 25. juni!

Comedy på Bakken

Årets sidste aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Denne lørdag er speciel, da arrangementet er Comedy Relief i forbindelse med Skovfestivalen. På denne sidste dag med Comedy på Bakken for i år kan du opleve:

Lasse Rimmer

Lasse har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993 og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film, som TV-vært, radiovært og som den populære vært for programmet ”Krejlerkongen”, der har kørt på TV2 Fri siden 2015. Senest har man kunne opleve Lasse Rimmer i det populære primetime-program ”Stormester” på TV2, hvor sæson 6 har premiere i 2022.

Han er improvisationens mester og hans store styrke ligger i evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem – bedst set ved hans seneste onemanshow ”Færre end 3”.

Ane Høgsberg 

Ane er et forfriskende pust på den danske standup-scene, med sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket, og det der optager os. Materialet leverer hun med sin jyske charme, hvilket gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Ane Høgsberg er sjov. Rigtig sjov. Og hun har papir på det. Hun vandt nemlig Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017. I foråret 2017 var hun aktuel med sit første onewomanshow "Dårlig Feminist", der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”. Ane er i 2022 aktuel med sit nye one-man show ”Morskab” og drager til efteråret ud i hele landet.

En hemmelig gæst

Der kommer endnu en kendt komiker denne dag. Hold dig opdateret, når vi offentliggøre det sidste navn på denne særlige aften!

Information


Tid

25. juni kl. 20.00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

Unge_gaderne_stemning_solglimt.jpg

Grin ensomheden væk!

Comedy Relief er en dag, hvor vi alle samles til sjov og ballade. Arrangementet er et af Bakkens nye tiltag i Kampen mod ensomheden.

Læs mere om kampen her
Skovfestival på Bakken i samarbejde med Royal Unibrew, Hummel og Tuborg
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE