Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets tredje aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om helt nye oplevelser, når Comedy på Bakken gør sin debut i verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på det helt nye Comedy på Bakken! Fredag den 14. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Torben Chris

Førsteklasses jysk speedsnakkeri, der gerne går langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde.

Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten.
Hans comedy er altid i højeste gear og oftest bundet sammen af en rød tråd, hvad enten han harcelerer over forskellene mellem mænd og kvinder eller kaster et satirisk blik på dansk politik.

Victor Lander

Victor er en rutineret komiker der formår at improvisere og inddrage sit publikum og derved levere et nærværende og unikt show.

Allerede som 13-årig fik han en opvarmningstjans for Anders Matthesen ved frygtløst og aldeles uimponeret at snige sig ind backstage og byde sig til. Det blev startskuddet til en karriere som både skuespiller og komiker, hvor det frygtløse den dag i dag er det bærende element i hans stil. Både i hans shows, hvor han brager ind på scenen og indta’r publikum med sin absurde og spøjse stil og som skuespiller i børneTV hvor hans fjollerier og smittende begejstring er et stort hit.

Heino Hansen

Stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme pleti enhver forsamling.

Heino Hansen har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende, og som den efter sigende eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, er der intet arrangement, der kan knække ham!
Som han selv siger: “Det er jeres egen skyld, hvis festen er kedelig. Jeg findes jo!”

Information


Tid

19. juni - 20:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE