Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets tredje aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om helt nye oplevelser, når Comedy på Bakken gør sin debut i verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på det helt nye Comedy på Bakken! Fredag den 18. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Torben Chris

Torben har fyldt godt og gevaldigt på den danske stand-up scene, siden han debuterede i 2005. Torben kører altid i 5. gear og elsker at optræde. Han har en mening om det meste, hvilket man blandt andet kan opleve i DR´s programserie ”Torben Chris rydder op”. Sammen med vennen og kollegaen Thomas Hartmann tørner han i sensommeren 2021 ud med Mens Room 4

Mikkel Rask

Mikkel Rask leverer altid et unikt show, som er målrettet arrangementet. Mikkel vandt i 2015 ”DM i Stand-up” og har i de få år, som er er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har bl.a. været medforfatter til ”Live fra Bremen”, ”Nørgaards Netfix” samt ”Dybvaaaaad” og ”Danish Dynamite”. Nordjyden Mikkel Rask startede sin karriere i 2008, hvor han var en del af det Aarhusianske standup-miljø, og har siden han landede i København været en travl og meget efterspurgt komiker. I efteråret 2018 var Mikkel ude med sit første onemanshow ”Hvad Fatter Gør. I starten af 2021 udkom Mikkels special ”Klassisk Comedy”, hvor Mikkel viser essensen af sin stand-up, den helt traditionelle – uden tema, gimmicks eller lange historier.

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er en af comedy branchens skarpeste penne. Det er de færreste komikere, der ikke har samarbejdet med Thomas i et eller andet omfang. Selv står Thomas for ikke mindre end imponerende 8 one-man shows. Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. Sammen med vennen og kollegaen Torben Chris kan han fra september 2021 opleves i Mens Room 4

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE