Comedy på Bakken fredag den 17. juni!

Comedy på Bakken

Årets tredje aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om helt nye oplevelser, når Comedy på Bakken gør sin debut i verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på det helt nye Comedy på Bakken! Fredag den 17. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Torben Chris

Torben har fyldt godt og gevaldigt på den danske stand-up scene, siden han debuterede i 2005. Torben kører altid i 5. gear og elsker at optræde. Han har en mening om det meste, hvilket man blandt andet kan opleve i DR´s programserie ”Torben Chris rydder op”. Sammen med vennen og kollegaen Thomas Hartmann tørner han i sensommeren 2021 ud med Mens Room 4

Phillip Devanttier

Vinder af DM i stand-up 2018. Phillip debuterede i 2012 i amatørkonkurrencen ’De Nyeste Nye’, hvor han kom på en 2. plads. Senere håndplukkede navne som Michael Schøt og Omar Marzouk ham som opvarmer. Siden 2016 har den ellers uddannede skolelærer levet af at optræde på de danske standup-scener til stor glæde for et hurtigt voksende publikum. Selvom DM-titlen er i hus, og han har debuteret med sit første onemanshow ”En rigtig mand” (2018), er han en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene. I sensommeren 2021 tog Phillip på tour med sit one-man show ”Grinebidder”, som kan ses på TV2 Play.

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er en af comedy branchens skarpeste penne. Det er de færreste komikere, der ikke har samarbejdet med Thomas i et eller andet omfang. Selv står Thomas for ikke mindre end imponerende 8 one-man shows. Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. Sammen med vennen og kollegaen Torben Chris kan han fra september 2021 opleves i Mens Room 4

Information


Tid

17. juni - 20:00 - 21:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

De andre comedy-dage
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE