Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets første aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken igen fylder verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på en ny omgang Comedy på Bakken! Denne aften med stand-up har vi fornøjelsen af at præsentere:

Mahamad Habane

Med sin helt egen jyske lune og charme er Mahamad et friskt pust på den danske stand-up himmel.
Han startede med at optræde hjemme i Aarhus i 2015 og vandt i 2016 konkurrencen ”De Nyeste Nye” og opnåede 2 år efter debuten en semifinaleplads i DM i Stand-up. Mahamads første one-man show ”Man in Black” blev en realitet i 2018 og han kunne ligeledes i 2018 kalde sig for ULTRA TV-vært på programmet ”Ultra Snydt” for hvilken han blev nomineret til tv-prisen i 2019.

Med sin somaliske baggrund og sin aarhusianske accent er oplevelsen en komiker, der er helt sin egen med perfekt timing.

Simon Væver

Simon er et af de helt store fremadstormende håb på den danske Stand-Up scene, og det blev bekræftet da han i efteråret 2019 vandt DM i Stand-Up på Bremen Teater.
Han har også optrådt med flere af landets allermest etablerede komikere. Bl.a. Simon Talbot, Elias Ehlers og Mick Øgendahl.
Når Simon optræder bruger han sin jyske drengede charme til at drage publikum med ind i sit materiale. Hvad end det handler om noget Simon selv kæmper med, eller om det er noget finurligt han har lagt mærke til ved f.eks. det danske sprog.

Hvad Simon har tænkt sig at snakke om, når han går på scenen er aldrig til at vide, da han kan finde på at snakke om alt mellem himmel og jord, så
længe han synes det er sjovt for ham selv at snakke om, men endnu vigtigere, så skal det være sjovt at høre om, for publikum.

Dan Andersen

Startede med stand-up 1997. Siden har han stået på stort set alle scener – fra 2 paller i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.
Du kender ham som den guitarspillende komiker fra Comedy Aid, stand-up.dk og et hav af forskellige tv -og radioprogrammer.

Dan Andersen har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og Kosovo, medvirket i MGP og et utal af festivaler. Siden 2017 har Dan Andersen lavet Podcasten ”Fjernsyn for mig”.
I 2018 lavede han tv programmet ”Misbrug, angst og andre sjove ting”. Samme år vandt han prisen om ”Årets Vært” for sin indsats som speakeren på ”Love Island DK”.

Han er desuden kendt for sine parodisange på Facebook og Youtuber med flere millioner visninger.
I foråret 2019 tog han på turne med sit andet one-man show ”Dan Andersen På Vippen”.

Information


Tid

12. juni - 20:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Mere info:

Læs mere om Comedy på Bakken HER!

Ekstra sjove fredage på Bakken!

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.

Fredag aften & Happy Hour!

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du 2 for 1 på udvalgte drikkevarer - så der er masser af mulighed for at komme i den rette stemning inden showet starter.

 

Bakken Mad I Lae Burger

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller en saftig burder, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE