Comedy på Bakken fredag den 10. juni!

Comedy på Bakken

Årets anden aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken igen fylder verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på en ny omgang Comedy på Bakken! Denne aften med stand-up har vi fornøjelsen af at præsentere:

Anne Bakland

Anne Bakland er Vendelbo – from the true north! Deroppe, hvor en mand er en mand, der ejer en nedlagt minkfarm, hvor følelser er noget, man gemmer væk i poesibøger, og tingene bliver sagt råt for usødet, så der ikke bliver spildt et ord mere end højest nødvendigt.  

Derfor bliver der ikke lagt fingre imellem, når hun med skarp observationshumor, caller alt det bullshit hun ser sig selv omgivet af i samfundet. Pointerne kommer lige så ofte frem gennem det, der ikke bliver sagt, når hun med sin eminente sans for pauser og visuelle virkemidler, maler billeder, vi alle sammen kan genkende, og med det samme se det absurde i.  

Hvis du ikke kender Anne fra Aalborgs eller Københavns standup-scener, så har du uden tvivl set det klip fra Grin til Gavn, hvor hun malende beskriver den omfattende omgang flæsketetris, det kræver at få en krop i voksenstørrelse ned i en midtjysk rutsjebanevogn. Hun går på scenen med både selvtillid og sårbarhed, og er garanti for en aften med gode, relaterbare historier, der går lige ind og rammer der, hvor det kan mærkes og bliver ægte sjovt.

Peter Werner

Siden Peters debut i 2017 har han blandt andet været aktuel med two-man showet "TRÆLS", varmet op for flere af Danmarks største komikere og blevet tildelt titlen som et af de nye håb inden for dansk stand-up. Derudover har Peter optrådt på TV2 ZULU af flere omgange og skrevet jokes til sjove programmer som Lokal Posten med Heino Hansen. I 2021 vandt Peter titlen som Danmarksmester i Stand-up!
Peter tror på, at han med hårdt arbejde og daglige shows på de forskellige open mics sikrer, at alle hans jokes er drønsjove, når han kommer forbi til jeres fest. Det vigtigste for Peter er at være nærværende, så selvom alle jokes på forhånd er testet, tillader Peter sig altid at ændre kurs midtvejs.

Michael Schøt

Han er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant og ”fingeren på pulsen”-komiker, der altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, hvor det første kom i 2009 og det sidste i 2017. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i, og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Michael Schøt er i foråret 2022 aktuel med sit 5. one-man show ”Dæmonkrati”

Information


Tid

10. juni - 20:00 - 21:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

De andre Comedy-dage
Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE