Bakken Underholdning Musik TirsdagsPigtraad Chimbos Revival Vintage

Chimbo's Revival på Høkassen

Rock'N'Roll

Kom forbi Høkassen den 31. juli og 1. august og dans og syng med på dine favorit numre fra de fantastiske 50'ere og 60'ere.

Rock'N'Roll i Høkassen

Har du svært ved at stå stille, når der spilles ægte oldschool Rock'N'Roll? Så er det denne aften du skal kigge forbi Høkassen på Bakken, når drengene fra Chimbo's Revival gi'r den gas på den festlige beværtning.

Chimbo’s Revival er garant for et professionelt show, hvor klassiske Rock 'n' Roll hit's fra 50'erne og 60'erne sparkes ud over scenekanten på en måde, hvor alle føler sig inddraget
og underholdt.

Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.

Mr. Chimbo’s helt store idoler er Bill Haley & His Comets, der med bl.a. Rock Around The Clock var nogle af rockens pionerer. Sammen med andre store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl. fortolkes en række af Bill Haleys sange i showet.

 Alt dette er sammen med nogle af Mr. Chimbo’s egne kompositioner det, der har givet Chimbo’s Revival succes i både ind- og udland, hvor Mr. Chimbo siden 1976 har spillet mere end 3000 liveshows, og har optrådt i utallige TV- og radioshows.

Information


Tid

31. juli - 18:30

Pris

Gratis

Sted

Arrangør

Høkassen

Bakken Pub Bar Hoekassen Gruppe Voksen Stemning Øltour

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE