Oplev Bro til gratiskoncert på Bakken den 16. august!

Bro på Bakken!

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Smør sangstemmen og find danseskoene frem - når vi inviterer til koncert med den danske hitmager Bro den 16. august i år.

Sommerkoncert med Bro på Bakken!

Igen i år er det hitmageren Bro, der står bag den officielle Paradise Hotel sang, når han fredag den 1. marts skruer op for de løsslupne forårsvibes med singlen, ’Døgnrytme’.

Bro har netop afsluttet et hæsblæsende år, der blev kickstartet af sidste års udgave af det populære reality-programs officielle sang, Sydpå.
Sydpå gik #1 herhjemme og forblev på toppen i 63 dage. Da 2018 var omme var det sågar årets mest streamede sang i Danmark.

Nu er det så blevet tid til at gøre kunsten efter, når Bro igen trækker i badeshortsene i et poppet univers, hvor der er plads til fest og et stort glimt i øjet. Som altid er den melodiske pop og de catchy taglines i fokus i en oase af festlige vibes og udfordrende lyrik.
Igen er det hit-duoen Basim og Carl Altino, der er med på produktion og sangskrivning, så håndværket er i topklasse, når Bro endnu engang inviterer til fest på det eksklusive hotel.

 

Information


Tid

16. august - 16:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Ekstra

Køb turbånd og få en ekstra sjov dag på Bakken!

Bakkens webshop
Bakken Underholdning Kunstnere Joey Moe L.I.G.A. LIGA 2020

Joey & L.I.G.A

Der er mange store koncertoplevelse i vente til sæson 2020. Gå bl.a. ikke glip af Joey og L.I.G.A der indtager Friluftsscenen i fællesskab til et brag af en dansefest søndag den 28. juni.

Læs mere!
Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger i farten

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE