Oplev sidste års MGP vinder Bastian, når der er gratis-koncert på Friluftsscenen d. 27. april.

Bastian optræder på Bakken

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Vær med når vinderen af MGP 2017 skyder festen igang på Bakken d. 27. april i år.

Siden sidste års show blev afviklet i Boxen i Herning, har den 13 årige dreng fra Hvalsø rejst landet rundt og sunget en masse af sine egne sang, heriblandt sin vindersang "Frikvarter".

Bastian har turneret hele sommeren 2017, han har spillet ca. 30 koncerter og med sit gode humør og tætte bånd til publikum, har han fået en stor fangruppe.

Kendt fra dit fjernsyn!

Udover musikken har Bastian fået en af hovedrollerne i DR Ultras nye store tv-show "Base Boys". En ungdomsserie, der handler om et boyband, hvori Bastian er forsangeren. 
Sideløbende med tv-serien har Bastian hele tiden lavet nyt musik. Flere helt nye numre udkommer i 2018, alle lavet i tæt samarbejde med flere anerkendte danske musikproducere.

Aktivitet i din bededagsferie

Foråret er endelig over os, og Bakken er åben! Fredag den 27. april er det store bededag, og hvilken bedre anledning kan der være for at slå et smut forbi Bakken? Det skulle selvfølgelig lige være det faktum, at den seje stjerne Bastian optræder på Friluftsscenen. Og det er naturligvis helt gratis! Så tag hele familien med til en sjov dag på St. Bededag! 

Vi er sikre på, at det bliver en omgang forrygende underholdning, når Bastian og hans dansere går på scenen den 27. april kl. 14.00.


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

sted

Bakkens Friluftsscene

pris

Gratis entré

Ekstra

Bastian giver autografer efter koncerten!

Turbånd

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakkens forlystelser

Køb turbånd online og spar!

Flere koncerter på Bakken

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en lækker frokost

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Prøv de sjove forlystelser på Bakken - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Med et turbånd får du adgang til 32 sjove forlystelser fyldt med spænding, fart og action! Køb det online i webshoppen og spar op til 50 kr.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE