Bakkens_madtour_logo_Oktober.jpg

Bakkens MadTour

8 smagsprøver på 8 forskellige spisesteder

Køb billet allerede i dag!
Få en smagsoplevelse du sent vil glemme. Vi inviterer alle madglade maver til Bakkens MadTour lørdag den 13. oktober 2018.

Nyt madkoncept i efterårsferien

Bakkens MadTour er et nyt koncept, hvor et udvalg af Bakkens mange restauratører inviterer indenfor til en unik madoplevelse. For kun 200 kr. får i 8 smagsprøver på 8 forskellige restauranter.

Hver af de udvalgte spisesteder har hver især lavet en helt særlig smagsprøver, der afspejler deres køkken og madglæde. Der vil være noget for alle smagsløgene når der bliver bundt på alt fra tapas til sliders og endda en lille dessert.

Gennem Bakkens MadTour glæder vi os til at forkæle vores gæster med lækre madoplevelser på de mange dejlige spisesteder på Bakken. Velbekomme!

Læs mere om restauranterne og se menuerne

 

Live musik på hele Bakken!

Fra kl. 16 vil der være masser af spændende live-musik at finde på Bakken. Det er dog ikke på Friluftsscenen, at musikken samles denne dag - derimod rundt i hele parken, når spændende og dygtige musikere indtager nogle af Bakkens mest hyggelige og intime spillesteder.

 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Restaurant Skovly, La Casa, Andelsbageriet & Konditoriet, I LÆ Burger, Restaurant Hvide Hest, Restaurant Røde Port, Restaurant Elverdybet, Plænebaren

Læs mere om menuerne

Pris

200 kr. pr. person

Køb

Webshoppen eller Bakkens Salg og Information

Sjove aktiviteter i efterårsferien

Efteraar paa Bakken 2018 Foraeldre barn

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE